Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Μία ανάσα από το βάθρο στη Ματζιόνε ο Περιστεράς

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία ανάσα από το βάθρο στη Ματζιόνε ο Περιστεράς

ΑΓΩΝΕΣ

Μία ανάσα από το βάθρο στη Ματζιόνε ο Περιστεράς

ΑΓΩΝΕΣ

Δυο πολύ καλές εμφανίσεις πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Περιστεράς, που πρωταγωνίστησε στις μάχες της πίστας Ματζιόνε στην Ούμπρια, όπου φιλοξενήθηκε ο τέταρτος και ο πέμπτος γύρος του ιταλικού πρωταθλήματος CIV Junior.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Ο 12χρονος αναβάτης (a.k.a. #John41) συμμετέχει για στην κατηγορία Ohvale 160, που τρέχει στους ίδιους αγώνες (αν και με ξεχωριστή κατάταξη) με τις δυνατότερες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας Ohvale190 και προφανώς και με αναβάτες μεγαλύτερης ηλικίας.

Ουσιαστικά ήταν ο πρώτος αγώνας του Έλληνα οδηγού, καθώς στον προηγούμενο στην εκκίνηση αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα του και εγκατέλειψε. Αυτή τη φορά είδε δύο φορές την καρό σημαία, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του. Στον αγώνα του Σαββάτου ήταν 5ος στα 160 ενώ την Κυριακή, παρά την κακή του εκκίνηση, κατάφερε να αναρριχηθεί και τελικά να δει 4ος την καρό σημαία. Μάλιστα η απόσταση του από τις θέσεις βάθρου ήταν μικρότερη του ενός δευτερολέπτου ενώ «έγραψε» τον τρίτο καλύτερο γύρο στον αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Η Ελληνική ομάδα αποτελείται από τον πολυπρωταθλητή Σάκη Συνιώρη που έχει αναλάβει την αγωνιστική προετοιμασία του Γιάννη, τον επίσης πολυπρωταθλητή Άλεξ Παπαγεωργίου που βοηθάει στις προπονήσεις στην Ελλάδα, τον πρωταθλητή racing Γιάννη Κόλλια που έχει αναλάβει τις μετακινήσεις και τη διαμονή της ομάδας στις πίστες, τον μηχανικό Βασίλη Μιχόπουλο που προετοιμάζει την Ohvale160 και βέβαια τον πατέρα του ταλαντούχου αναβάτη, τον Νίκο Περιστερά, που φροντίζει ότι έχει σχέση με τα ελαστικά!

peristeras-magione17-a640tall