Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Μένει στο WRC και την M-Sport o Ogier!

Ελλάδα 14:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μένει στο WRC και την M-Sport o Ogier!

ΑΓΩΝΕΣ

Μένει στο WRC και την M-Sport o Ogier!

ΑΓΩΝΕΣ

Κόντρα στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και τον ήθελε να αποχωρεί από την ενεργό δράση, ο Sebastien Ogier ανακοίνωσε πως παραμένει στην M-Sport και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2018!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instragram.com/SeitanF1)

Άλλωστε είναι ακόμα μόλις 33, ηλικία που έρχεται σε αντίθεση με την εντυπωσιακή πορεία του στο WRC όπου έχει κατακτήσει πέντε συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους! Ο Γάλλος θα ενώσει ξανά τις δυνάμεις του με τον μόνιμο συνοδηγό του, Julien Ingrassia, και μαζί θα υπερασπιστούν το θρόνο!

«Αυτή η σεζόν ήταν πολύ συναρπαστική, με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό που έχουμε δει εδώ και χρόνια. Ως οδηγός, θέλω να συμμετέχω σε αυτή τη μάχη. Το σπορ εξακολουθεί να μου προκαλεί έντονα συναισθήματα και αυτή την ομάδα τη διακρίνει έντονο πάθος. Αυτό με βοήθησε να πάρω την απόφασή μου και θα δουλέψουμε σκληρά για να βιώσουμε κι άλλες επιτυχίες τη νέα σεζόν», είπε ο Ogier.

Advertisement
Advertisement

Με τον Ott Tanak να φεύγει με προορισμό την Toyota, ο Elfyn Evans επιστρέφει σε ρόλο δεύτερου οδηγού, με τον Malcolm Wilson να τον επιβραβεύει για τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις που τον έφεραν δεύτερο γενικής κατάταξης σε Αργεντινή και Φινλανδία αλλά το κυριότερο: θριαμβευτή στο Ράλι Μεγάλης Βρετανίας.

«Με τους Seb και Elgyn έχουμε πολλές πιθανότητες να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είναι αμφότεροι έξυπνοι οδηγοί και γρήγοροι», είπε ο Wilson που είδε φέτος την ομάδα του να κυριαρχεί και στους κατασκευαστές.

Advertisement