Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η παρουσίαση του Hyundai i20 WRC

Ελλάδα 1:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η παρουσίαση του Hyundai i20 WRC

ΑΓΩΝΕΣ

Η παρουσίαση του Hyundai i20 WRC

ΑΓΩΝΕΣ

Σε απευθείας σύνδεση με την έδρα της Hyundai Ευρώπης, στο Όφενμπαχ της Γερμανίας, το NewsAuto.gr παρουσίασε την αποκάλυψη του  i20 WRC, με το οποίο η Hyundai θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Advertisement
Advertisement

13:00 Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της Hyundai στο Όφενμπαχ της Γερμανίας. Ευχαριστούμε που την παρακολουθήσατε στο NewsAuto.gr. Σε λίγο θα υπάρξει αναλυτική είδηση σχετικά με την εμπλοκή της μάρκας στο WRC τη νέα σεζόν.

12:53 Αποκαλύφθηκε το αγωνιστικό i20 WRC. Όπως είχαμε ενημερώσει από χθες, τα χρώματα είναι μπλε, μαύρο και πορτοκαλί.

12:51 Παρουσιάζονται τα αγωνιστικά πληρώματα της ομάδας.

Advertisement
Advertisement

12:50 Ο επικεφαλής της ομάδας στο WRC, Michel Nandan, ανακοίνωσε ότι η Shell θα είναι χορηγός τίτλου. Θα ονομάζεται Hyundai Shell WRT.

12:35 O Πρόεδρος του Hyundai Motor Group, Peter Schreyer, παρουσίασε το σκίτσο ενός πρωτότυπου μοντέλου, του Intrado, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη.

12:25 O αντιπρόεδρος της Hyundai Ευρώπης, υπεύθυνος του μάρκετινγκ, Mark Hall, δήλωσε ότι η εταιρεία θα λανσάρει νέα μοντέλα στις κατηγορίες Β και C πριν το 2017. Σε περιορισμένο αριθμό η εισαγωγή του νέου Genesis στην Ευρώπη.

Advertisement

11:40 Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν. Ο Dani Sordo θα οδηγήσει για τη Hyundai το 2014 σε επιλεγμένους αγώνες. Το ίδιο και ο Chris Atkinson. Πλήρη συμμετοχή θα έχει ο Thierry Neuville, ενώ σε χωμάτινα ράλι θα λάβει μέρος ο Juho Hanninen.