Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Live Ράλι Ακρόπολις: Προβάδισμα του Νόβικοφ, εκτός ο Ogier!

Ελλάδα 12:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Live Ράλι Ακρόπολις: Προβάδισμα του Νόβικοφ, εκτός ο Ogier!

ΑΓΩΝΕΣ

Live Ράλι Ακρόπολις: Προβάδισμα του Νόβικοφ, εκτός ο Ogier!

ΑΓΩΝΕΣ

2η ΕΔ – Κινέτα – 26.05 km: Τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Eυγένι Νόβικοφ με Ford Fiesta RS (18:00.7), με τον Γιάρι Μάτι Λάτβαλα να είναι δεύτερος με το Polo R WRC (18:03.5).Στη γενική κατάταξη προηγείται ο Νόβικοφ με διαφορά 30,3 sec από τον Ντάνι Σόρντο (Citroen DS3) και 39,1 sec από τον Λάτβαλα. Εκτός αγώνα από την 1η ΕΔ τέθηκαν οι Σεμπαστιάν Οζιέ και Λάμπρος Αθανασούλας. «Πήγαμε αρκετά καλά. Κάναμε κάποια μικρά λάθη με τα φρένα στο σκοτάδι. Όλα καλά, είναι καλό που προηγούμαστε αύριο», δήλωσε ο επικεφαλής του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

1η ΕΔ – Κινέτα/Πίσσια – 47.70 km: O επικεφαλής της βαθμολογίας του WRC και φαβορί στο φετινό αγώνα, Σεμπαστιάν Οζιέ, είδε τις ελπίδες του για νίκη να εξανεμίζονται, μόλις στο 22ο km της 1ης ΕΔ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Volkswagen Polo R του Γάλλου σταμάτησε λόγω χαμηλής πίεσης καυσίμου. Θα συνεχίσει το Σάββατο υπό καθεστώς Rally 2, όμως θα απέχει αρκετά λεπτά από τους πρωτοπόρους. Προβλήματα με την κρεμαγιέρα του Citroen DS3 αντιμετώπισε ο Μίκο Χίρβονεν, με αποτέλεσμα να απέχει σχεδόν 6 λεπτά από την κορυφή.

Άσχημα τα νέα και για τον Λάμπρο Αθανασούλα, καθώς εγκατέλειψε λόγω προβλήματος στην ανάρτηση του Mitsubishi Lancer Evo X. Τον καλύτερο χρόνο στη μεγαλύτερη ειδική διαδρομή του αγώνα, μήκους 47 km, σημείωσε ο Ευγένι Νόβικοφ με Ford Fiesta RS (32:58.6), μπροστά από τον Ντάνι Σόρντο με Citroen DS3 WRC (+20.6) και το Γιάρι Μάτι Λάτβαλα με Volkswagen Polo R (+36.3).

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr καθώς η είδηση θα ανανεώνεται συνεχώς μέχρι και τον τερματισμό το μεσημέρι της Κυριακής 2 Ιουνίου.[nggallery id=2662]

Advertisement
Advertisement