Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Και ο Lorenzo στη Yamaha!

Ελλάδα 22:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και ο Lorenzo στη Yamaha!

ΑΓΩΝΕΣ

Και ο Lorenzo στη Yamaha!

ΑΓΩΝΕΣ

O Jorge Lorenzo επιστρέφει στη Yamaha, έχοντας τη νέα σεζόν ρόλο επίσημου δοκιμαστή!

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ωστόσο δεν έχασε την αγάπη του για το MotoGP. Έτσι ο Ισπανός τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παραμένει στην κορυφαία αγωνιστική κατηγορία των δύο τροχών.

Και θα το κάνει με την ομάδα με την οποία γνώρισαν μαζί μεγάλες επιτυχίες. Με τη Yamaha έκανε ντεμπούτο στο MotoGP το 2008, έμεινε εκεί 9 χρόνια και πάνω στην YZR-M1 πήρε τους παγκόσμιους τίτλους του 2010, του 2012 και του 2015.

Advertisement
Advertisement

Αρχής γενομένης από τις δοκιμές εξέλιξης της Σεπάνγκ, στη Μαλαισία, που διεξάγονται 2 με 4 Φεβρουαρίου, ο 33χρονος θα βοηθά στην εξέλιξη της εργοστασιακής μοτοσυκλέτας της ιαπωνικής μάρκας.

Όπως τονίστηκε στη σχετική ανακοίνωση, προς το παρόν δεν υπάρχει πλάνο για wild card εμφανίσεις του Lorenzo μέσα στη σεζόν του 2020, ωστόσο δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο.

Advertisement

Όλα αυτά ενώ ο Maverick Vinales επέκτεινε κατά δύο χρόνια το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Yamaha (διαβάστε περισσότερα εδώ) ενώ ο Fabio Quartararo θα πάρει τη θέση του Valentino Rossi το 2021 (διαβάστε το ρεπορτάζ πατώντας εδώ).