Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Kaltenborn: «Δεν θα μας λείψει ο Perez»

Ελλάδα 20:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kaltenborn: «Δεν θα μας λείψει ο Perez»

ΑΓΩΝΕΣ

Kaltenborn: «Δεν θα μας λείψει ο Perez»

ΑΓΩΝΕΣ

Αναμφίβολα ο Σέρχιο Πέρεζ είναι η αποκάλυψη της φετινής σεζόν και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με τη μεταγραφή στη McLaren. Ωστόσο, η επικεφαλής της Sauber δηλώνει πως ο Μεξικανός δεν θα τους λείψει αγωνιστικά το 2013. Η Μονίσα Κάλτενμπορν που πρόσφατα παρέλαβε τα ηνία της ελβετικής ομάδας από τον Πέτερ Ζάουμπερ, δικαιολόγησε την άποψη αυτή μιλώντας στο Totalrace.

Advertisement
Advertisement

«Θέλαμε να μείνει στην ομάδα ο Σέρχιο αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό. Ωστόσο, αν καταφέρουμε του χρόνου να έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, όπως φέτος, μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτό που συνέβη αυτή τη χρονιά μπορεί να επαναληφθεί. Έχουμε σπουδαία ιστορία στο να φέρνουμε νέα ταλέντα στη Formula 1, δίνοντάς τους όλη την απαραίτητη υποστήριξη που χρειάζονται για να αναπτυχθούν. Μαζί μας μαθαίνουν γρήγορα και βελτιώνονται σημαντικά», τόνισε η Αυστριακή.

Στα λόγια της κρύβεται ενδεχομένως και η πλήρης ανανέωση της σύνθεσης της Sauber αφού εκτός του Πέρεζ, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Καμούι Κομπαγιάσι. Πιθανότερος αντικαταστάτης του θεωρείται ο Εστεμπάν Γκουτιέρεζ, η παρουσία του οποίου στην ομάδα, θα διατηρήσει τις χορηγίες που έφερνε ο Πέρεζ.

Όσο για τον ηγετικό ρόλο στην ελβετική ομάδα το 2013, όλα δείχνουν πως θα τον έχει ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.
[nggallery id=846]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!