Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Gymkhana GRid 2018: LIVE από Γιοχάνεσμπουργκ

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gymkhana GRid 2018: LIVE από Γιοχάνεσμπουργκ

ΑΓΩΝΕΣ

Gymkhana GRid 2018: LIVE από Γιοχάνεσμπουργκ

ΑΓΩΝΕΣ

Το μοναδικό θέαμα του Gymkhana Grid επιστρέφει, με τη φετινή έκδοση να λαμβάνει χώρα και φέτος στη Νότια Αφρική και το εντυπωσιακό Carnival City του Γιοχάνεσμπουργκ!

Advertisement
Advertisement

Πέρυσι το NewsAuto ήταν το μοναδικό ελληνικό μέσο που ταξίδεψε στη Νότια Αφρική για αυτό το γεμάτο θέαμα ραντεβού πολλών αστέρων των αγώνων και της αυτοκίνησης (δείτε τι έγινε τότε πατώντας εδώ).

Η λίστα των αγωνιζόμενων περιλαμβάνει μερικά σπουδαία ονόματα όπως αυτά του πρωτοεμφανιζόμενου στη GRid και κορυφαίου drifter Daigo Saito, του πρωταθλητή RallyCross και φέτος Johan Kristoffersson, του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή WRC Petter Solberg, του γιου του Oliver που είναι πλέον Πρωταθλητής στο Rally X Nordic, του Steve «Bagssy» Biagioni, του Luke Woodham κ.α.

Οι συμμετέχοντες μάχονται σε μία στενή και γεμάτη εμπόδια διαδρομή, επιδεικνύοντας ικανότητες δεξιοτεχνίας, καίγοντας πολύ λάστιχο στην πορεία. Από τα προκριματικά προέκυψαν οι συμμετέχοντες στον τελικό που ξεκινά με το Top16, συνεχίζεται με το Great 8, τα ημιτελικά και τον τελικό.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά σε δύο κατηγορίες, αυτές των τετρακίνητων οχημάτων κι των οχημάτων με κίνηση μόνο στον πίσω άξονα. Ειδικά φέτος, οι νικητές στις δύο κατηγορίες θα τα βάλουν μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους με τον Ken Block (AWD) και teammate της επιλογής του (RWD), σε συναρπαστικές μάχες επίδειξης που θα αποτελέσουν το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Block που είναι εμπνευστής αυτών των σόου, που βασίστηκαν στη δική του σειρά από εξωφρενικά videos «Gymkhana», φέτος δεν θα λάβει μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι αλλά δεν θα μπορούσε να… κάψει κι αυτός λίγο λάστιχο!

Advertisement

Απολαύστε αυτό το μοναδικό θέαμα, πατώντας play στο live stream που ακολουθεί…

Advertisement