Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

GP3: Η Marussia ανακοίνωσε τον Έλληνα!

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

GP3: Η Marussia ανακοίνωσε τον Έλληνα!

ΑΓΩΝΕΣ

GP3: Η Marussia ανακοίνωσε τον Έλληνα!

ΑΓΩΝΕΣ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λένε και τελικά η Marussia Manor Racing έδωσε το πράσινο φως για τη συμμετοχή του Ευτύχιου Έλληνα και στο φετινό πρωτάθλημα του GP3 Series! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

O γεννημένος στη Λάρνακα οδηγός εντυπωσίασε πέρυσι στη παρθενική του σεζόν στο θεσμό. Όχι μόνο ήταν με διαφορά ο καλύτερος οδηγός της ομάδας αλλά με κορυφαία στιγμή την εκπληκτική του νίκη στη Μόντσα, έκλεισε τη σεζόν στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης συνέχισε να μας κάνει υπερήφανους με συνεχείς πρωτιές και η όποια καθυστέρηση στην ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφορούσε στην όποια οικονομική αβεβαιότητα της ομάδας του, αφού ακόμα και στη Formula 1, αναγκάστηκε να αποδεσμεύσει τον έμπειρο Τίμο Γκλοκ και να προσλάβει δύο οδηγούς που μπορούσαν να… συνεισφέρουν με τον τρόπο τους!

Μιλώντας για Formula 1, ο 21χρονος οδηγός θα έχει παράλληλα την ευκαιρία να λάβει μέρος στις δοκιμές νέων οδηγών που θα γίνουν τον Ιούλιο στο Σίλβερστοουν, όπου για πρώτη φορά στη καριέρα του θα οδηγήσει μονοθέσιο Formula 1! Ευχή μας είναι μέχρι τότε, να έχει συνεχίσει να εντυπωσιάζει και γιατί όχι, φέτος να κατακτήσει τον τίτλο!

Advertisement
Advertisement

Χαίρει άλλωστε άκρας εκτίμησης, όχι μόνο εντός της ομάδας του αλλά και ανάμεσα στους άλλους οδηγούς. Όχι τυχαία, η ανακοίνωση αυτή συνοδεύτηκε από κολακευτικά σχόλια των ανταγωνιστών του στο twitter, με τη κοινή αίσθηση να είναι πως φέτος ο Έλληνας θα είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου.
[nggallery id=2299]
«Είμαι κατενθουσιασμένος που θα έχω και δεύτερη σεζόν με τη Marussia Manor Racing. Το φετινό μονοθέσιο του θεσμού είναι φανταστικό στην οδήγηση και περιμένω μία συναρπαστική και άκρως ανταγωνιστική σεζόν. Μετά το δυνατό φινάλε στο 2012 και τη καλή παρουσία στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, πηγαίνω στη Βαρκελώνη για τον πρώτο αγώνα γεμάτος αυτοπεποίθηση! Θα είναι μία ενδιαφέρουσα σεζόν», δήλωσε ο Έλληνας.

Από τη πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της «μαμάς» ομάδας Marussia F1, o John Booth, δήλωσε: «Ο Τίο έχει πηγαίο ταλέντο. Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς που έχουν βγει από το πρόγραμμα junior μας. Ανυπομονούμε για τη Βαρκελώνη και το ξεκίνημα της σεζόν και εμείς στο pit wall της ομάδας F1, θα παρακολουθούμε τη πρόοδό του με μεγάλο ενδιαφέρον».

Φωτογραφίες: gp3.com