Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Για πάντα στη Yamaha o Rossi

Ελλάδα 18:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Για πάντα στη Yamaha o Rossi

ΑΓΩΝΕΣ

Για πάντα στη Yamaha o Rossi

ΑΓΩΝΕΣ

Ο αειθαλής Valentino Rossi επέκτεινε κατά δύο ακόμα έτη το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Yamaha MotoGP!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Ιταλός εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα τρέχει για λογαριασμό της ιαπωνικής ομάδας και τις σεζόν 2015/2016, όταν και θα έχει αισίως κλείσει τα 37 του χρόνια! Όλα αυτά, σε μία σεζόν που μετά από οκτώ αγώνες, μπορεί να μην έχει ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης αλλά βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 128 πόντους.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτή τη συμφωνία. Είναι πολύ σημαντική για μένα διότι απολαμβάνω να συνεργάζομαι με τους μηχανικούς μου και όλα τα μέλη της ομάδας, που είναι στο πλευρό μου σχεδόν σε όλη μου την καριέρα. Αυτός ήταν ο στόχος μου, ήθελα να συνεχίσω, νιώθω καλά και έχω κίνητρα ώστε να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», σχολίασε ο Ιταλός αναβάτης.

Advertisement
Advertisement

Ο «Γιατρός» εντάχθηκε στο δυναμικό της Yamaha το 2013 και με τη YZR-M1 έχει κατακτήσει μία νίκη, ανεβαίνοντας άλλες δέκα φορές στο βάθρο. Βέβαια, αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στην ιαπωνική ομάδα αφού έτρεχε για λογαριασμό της την περίοδο 2004-2010, κατακτώντας σε εκείνη την περίοδο τέσσερις παγκόσμιους τίτλους.