Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

F1 in Schools: Στους Παγκόσμιους Τελικούς της Σιγκαπούρης η Alacrity Project

Ελλάδα 7:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 in Schools: Στους Παγκόσμιους Τελικούς της Σιγκαπούρης η Alacrity Project

ΑΓΩΝΕΣ

F1 in Schools: Στους Παγκόσμιους Τελικούς της Σιγκαπούρης η Alacrity Project

ΑΓΩΝΕΣ

Η ομάδα Alacrity Project θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό F1 in Schools αυτό το Σεπτέμβριο στην Σιγκαπούρη και η προετοιμασία της ομάδας εν όψει Σινγκαπούρης έχει ήδη αρχίσει.

Advertisement
Advertisement

Η Alacrity Project προέκυψε από τη συνεργασία δύο σχολείων, της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής και του 2ου δημόσιου Γενικού Λυκείου Παλλήνης. Το κάθε σχολείο ξεχωριστά με τις ομάδες Alacrity και ProjectOne αντίστοιχα συμμετείχε και διακρίθηκε στους Εθνικούς Τελικούς όπου και ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο ομάδων.

Η ομάδα Alacrity με 4η θέση στην γενική κατάταξη και Βραβείο Καλύτερου Περιπτέρου (Pit-Display)  και Βραβείο Καλύτερων Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), καθώς και η ομάδα ProjectOne με 5η θέση και ως νικήτρια ομάδα των αγώνων Knockout, δημιούργησαν την νέα ομάδα συνεργασίας.

Η προσπάθεια της κάθε ομάδας για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Παγκόσμιους Τελικούς ήταν μεγάλη και δύσκολη. Εντούτοις τα κατάφεραν! Στόχος της νέας ομάδας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Παγκόσμιους Τελικούς, Alacrity Project, είναι να ξεπεράσει τις επιδόσεις της περσινής ελληνικής ομάδας Newgen Tachytis. Αξίζει να αναφέρουμε για την ομάδα, την κατάκτηση της 6ης θέσης παγκοσμίως και του βραβείου Team Identity Award από την Scuderia Ferrari.

Advertisement
Advertisement

alacrity2018-b640

Η σημερινή δύσκολη κατάσταση που διανύουμε καθιστά την προσπάθεια της ομάδας μεγαλύτερη και έτσι χωρίς την υποστήριξη από χορηγούς το ταξίδι και η επιτυχία είναι αδύνατα. Γι’ αυτο τον λόγο η χρηματική στήριξη από πολλούς χρήζει μεγάλης σημασίας και οποιαδήποτε χρηματική βοήθεια είναι ένα ακόμη βήμα προς το παγκόσμιο πρώταθλημα που συμβάλλουν ταυτόχρονα και για μια καλύτερη εμφάνιση της χώρας μας στον παγκόμιο τελικό.

alacrity2018-a640tall

Advertisement

Χορηγοί που στηρίζουν το έργο της ομάδας μέχρι στιγμής είναι ανάμεσα τους η Scoot, o κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, η περιφέρεια Αττικής, ο κ. Βόσσος ιδιοκτήτης της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής, το ίδρυμα Αγγελικούση καθώς και εταιρίες όπως η Pharmex, η Deloitte, Teleperformance, το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Parthenon Marble και η Advidea.

alacrity2018-c640

Advertisement

Alacrity
(από αριστερά προς τα δεξιά)
Διονύσης Βούλγαρης, Επικεφαλής Ομάδας
Βασίλης Φουσκολαγουδάκης, Construction Engineer
Δήμητρα Πολυδωροπούλου, Social Media Manager
Δανάη Μαραγκάκη, Resource Manager
Μάνος Παντελιδάκης, Pit Display Manager
Νικηφόρος Αλεξανδρής, Financial Manager
(επιπλέον μέλη)
Δημήτρης Φωτεινός, Head Engineer
Μάριος Καλούτσης, Construction Engineer
Δημήτρης Σύκας (Support Engineer)
Στέφανος Τσοράκης (Marketing)
Τόλης Λεντής (Supportive Member)