Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Έρχεται το Rally Greece Offroad!

Ελλάδα 14:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το Rally Greece Offroad!

ΑΓΩΝΕΣ

Έρχεται το Rally Greece Offroad!

ΑΓΩΝΕΣ

Στις 6-8 Ιουνίου διεξάγεται φέτος ο διεθνής αγώνας αυτοκινήτων 4×4 που κάθε χρόνο πραγματοποιείται σε διαφορετική περιοχή της Ελλάδας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Φέτος η οργανωτική επιτροπή επέλεξε την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, με τις διαδρομές του αγώνα να απλώνονται στους Νομούς Γρεβενών και Φλώρινας.

Για τρεις ημέρες οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε διαδρομές συνολικού μήκους 830 χιλιομέτρων, εκ των οποίων τα 430 αποτελούν τις 13 ειδικές διαδρομές εκ των οποίων 8 είναι διαφορετικές. Η μεγαλύτερη εξ αυτών έχει μήκος 56 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Στο Rally Greece Offroad θα λάβουν μέρος πληρώματα από την Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Τουρκία, Κύπρο και το Ισραήλ. Ξεχωρίζουν, ο περσινός νικητής Σταύρος Δημητριάδης και η γνωστή Ιταλική Ομάδα RALLIART OFFROAD TEAM ITALY με πολλές συμμετοχές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Cross Country καθώς και στο Ράλι Ντακάρ.

Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στα Γρεβενά την Παρασκευή 6/6. Ο χώρος της τελετής έναρξης θα είναι στο κέντρο της πόλης και ειδικότερα στο προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γρεβενών. Το Σάββατο 7/6 και τη Κυριακή 8/6 το κέντρο της δράσης αλλά και της διαμονής των συμμετεχόντων μεταφέρεται στη Φλώρινα. Ο χώρος επισκευών των οχημάτων (Service Park) θα είναι στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο Φλώρινας.

Advertisement

Ειδικά για το Σάββατό 7/6 και Κυριακή 8/6 θα πραγματοποιηθεί και μία υπέρ-ειδική διαδρομή, εντός της Φλώρινας πλησίον του χώρου του service park!