Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Επιστρέφει στη Ντεϊτόνα ο Alonso

Ελλάδα 22:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστρέφει στη Ντεϊτόνα ο Alonso

ΑΓΩΝΕΣ

Επιστρέφει στη Ντεϊτόνα ο Alonso

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί ο Fernando Alonso να μας λείψει το 2019 από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι απών από τα αγωνιστικά δρώμενα παγκοσμίως. Κάθε άλλο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Ειδικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού θα έχει αρκετή δουλειά καθώς εκτός από την επιστροφή του στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης με στόχο την επίτευξη του Triple Crown (έχει κερδίσει ήδη τις 24 ώρες του Μαν αλλά και το GP F1 του Μονακό), θα επιστρέψει και στη Ντεϊτόνα!

Συγκεκριμένα ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα τρέξει στον αγώνα αντοχής Rolex 24 που διεξάγεται στο Daytona International Speedway, οδηγώντας για λογαριασμό της Wayne Taylor Racing.

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι της Konica Minolta Cadillac DPi-V.R με το #10 και με teammates τους Kamui Kobayashi, Jordan Taylor και Renger van der Zande.

«Είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους σπουδαιότερους αγώνες στην Αμερική αλλά και γενικά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το να επιστρέψω στις ΗΠΑ είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Οι θεατές εδώ δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα, ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο. Ελπίζω να διεκδικήσω τη νίκη αλλά και αν το διασκεδάσω. Πέρυσι ήταν το ντεμπούτο μου, τόσο σε αγώνες αντοχής όσο και με πρωτότυπα sportscar αλλά και η πρώτη μου εμφάνιση σε αυτή την πίστα. Μετά το πρόβλημα στα φρένα που μας στέρησε την ελπίδα για να ανέβουμε στο βάθρο, έμεινα με την επιθυμία για κάτι περισσότερο», είπε ο 37χρονος.

Advertisement