Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Επέστεψε στην M-Sport o Ostberg

Ελλάδα 1:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επέστεψε στην M-Sport o Ostberg

ΑΓΩΝΕΣ

Επέστεψε στην M-Sport o Ostberg

ΑΓΩΝΕΣ

H M-Sport ανακοίνωσε τους επίσημους οδηγούς της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι του 2016, με τον Mads Ostberg να επιστρέφει σε αυτή μετά από δύο σεζόν στην εργοστασιακή ομάδα της Citroen.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Εκτός του Νορβηγού οδηγού, η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε και την επιλογή του Eric Camilli, με αποτέλεσμα οι Ott Tanak και Elfyn Evans να αποτελούν παρελθόν!

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος ενόψει της νέας σεζόν και είναι τιμή για μένα που επιστρέφω στην M-Sport. Το Ford Fiesta RS WRC έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου και χαίρομαι που θα οδηγώ και πάλι για μία ομάδα με την οποία έχω γνωρίσει επιτυχίες στο παρελθόν», είπε ο Ostberg.

Advertisement
Advertisement

Ο 28χρονος έχει τρέξει σε 90 ράλι του WRC, κερδίζοντας ένα από αυτά και έχοντας 14 παρουσίες στο βάθρο. Ανήκε στην οικογένεια της M-Sport από το 2010 έως το 2013.

Όσο για τον Camilli, η επιλογή του αποτέλεσε έκπληξη. Ο Γάλλος έχει τρέξει μόλις σε 10 ράλι του παγκοσμίου και κέρδισε αυτή την ευκαιρία χάρη στις εμφανίσεις που έκανε πέρυσι πίσω από το τιμόνι ενός Ford Fiesta R5 στο πλαίσιο της κατηγορίας WRC2.

Advertisement