Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ένα βήμα πιο κοντά στο DTM η Aston Martin!

Ελλάδα 22:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα βήμα πιο κοντά στο DTM η Aston Martin!

ΑΓΩΝΕΣ

Ένα βήμα πιο κοντά στο DTM η Aston Martin!

ΑΓΩΝΕΣ

Πριν από μερικές ημέρες σας ενημερώναμε για το σενάριο εμπλοκής της Aston Martin στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού, γνωστό ως DTM. Τώρα, αυτό το ενδεχόμενο είναι ακόμα πιο κοντά!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο ορίζοντας παραμένει ίδιος, αφορά στη σεζόν του 2020. Και η R-Motorsport, η ελβετική αγωνιστική ομάδα παραμένει στο… παιχνίδι. Μόνο που γνωστοποιήθηκε πως ένωσε τις δυνάμεις της με την HWA!

Για τους μη μυημένους στα του DTM, έχει συνδέσει το όνομά της με τη Mercedes και με δεδομένο πως η μάρκα με σήμα το αστέρι αποχωρεί από το θεσμό στο τέλος της σεζόν που διανύουμε, είναι προφανές πως βρήκε… νέους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Η σχετικά ανακοίνωση της συνεργασίας δεν αναφέρει κάπου το DTM αλλά όσοι βρίσκονται κοντά στις δύο εταιρείες, διαρρέουν πως αυτή η «στρατηγική συνεργασία με γνώμονα την καινοτομία και την ανάπτυξη projects τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στον τομέα της αυτοκίνησης», έχει ως βασικό πυλώνα τα παραπάνω.

Η συμμετοχή της Red Bull ως χορηγός της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, το ίδιο και η εμπλοκή οδηγών από τη δική της «οικογένεια», με τα ονόματα που ακούγονται να αφορούν στον πρώην οδηγό F1 και νυν Formula E Sebastien Buemi, τον Brendon Hartley που συμμετέχει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την Scuderia Toro Rosso αλλά και τους νυν εργοστασιακούς οδηγούς της R-Motorsport Maxime Martin (με εμπειρία μάλιστα από το DTM με τη BMW) και Nicki Thiim.