Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

DTM: Τα video highlights από το Λάουσιτζ

Ελλάδα 17:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

DTM: Τα video highlights από το Λάουσιτζ

DTM

DTM: Τα video highlights από το Λάουσιτζ

DTM

Το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού ετοιμάζεται για την εκτός συνόρων μονομαχία του Χανγκαρόρινγκ στη Βουδαπέστη αλλά ενόψει αυτής, τι θα λέγατε για… ζέσταμα να δούμε τις καλύτερες στιγμές όσων έγιναν στο Λάουσιτζ;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

H μήκους 3.478 μέτρων διαδρομή που από το 2000 φιλοξενεί ίσως τον πιο δημοφιλή γύρο του DTM, προσελκύοντας περίπου 100 χιλιάδες θεατές κάθε χρόνο, υποδέχθηκε ομάδες και οδηγούς στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της σεζόν.

Στον αγώνα του Σαββάτου, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και νικητής του εναρκτήριου αγώνα της σεζόν στο Χόκενχαϊμ, Lucas Auer, πήρε την pole position και κατάφερε να τη μετατρέψει σε νίκη, με τη Mercedes να κάνει μάλιστα το 1-2!

Advertisement
Advertisement

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο video που ακολουθεί…

Στον δεύτερο αγώνα, η επική κόντρα των BMW, Audi και Mercedes-Benz συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον. Και εδώ, η pole δεν έφερε και τη νίκη. Στις κατατακτήριες είχε πανηγυρίσει ο Robert Wickens, που πραγματοποίησε καλή εκκίνηση με τη C63 DTM και για 15 γύρους είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Advertisement

Όμως ο  με RS5 DTM τον πέρασε κάνοντας Pit Stop ένα γύρο αργότερα, με τους δυο τους να έχουν συναρπαστική μονομαχία, στην οποία επικράτησε ο οδηγός της Audi. Στη συνέχεια ο Wickens βρέθηκε πίσω και από τον Mattias Ekstrom, με τη μάρκα από το Ίνγκολσταντ να έχει πέντε αυτοκίνητα στην πρώτη επτάδα!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του δεύτερου αγώνα του Λάουσιτζ, στο video που ακολουθεί…

Advertisement