Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

DTM: Τα καλύτερα on-board στο Red Bull Ring

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

DTM: Τα καλύτερα on-board στο Red Bull Ring

DTM

DTM: Τα καλύτερα on-board στο Red Bull Ring

DTM

Ενώ ομάδες και οδηγοί ήδη προετοιμάζονται για τη μάχη του Νίρμπουργκρινγκ, ακόμα έχουμε άφθονο υλικό να σας παρουσιάσουμε από τον αγώνα του DTM στο Σπίλμπεγκ!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτή τη φορά, το video από τον έκτο γύρο του Γερμανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού που βρήκε νικητή τον Marco Wittmann με BMW M4, επικεντρώνεται σε λήψεις από τα αγωνιστικά οχήματα. Είτε με το οπτικό πεδίο του οδηγού, είτε με θέα σε αυτόν, ακόμα και καπό κάμερες τοποθετημένες στον προφυλακτήρα ή άλλα σημεία των αυτοκινήτων.

Δείτε την εκκίνηση στο Red Bull Ring από το Audi του Timo Scheider και μάχες από το RS5 του Mattias Ekstrom, με αποκορύφωμα την κόντρα με τον Antonio Felix da Costa που στη συνέχεια εγκαταλείπει.

Advertisement
Advertisement

Pit stop, κοκορομαχίες, αντιδράσεις οδηγών, συγκρούσεις και αεροδυναμικά βοηθήματα να φεύγουν κι άλλα εντυπωσιακά, σε ένα εκρηκτικό video διάρκειας 137 δευτερολέπτων.

Επόμενο ραντεβού, την Κυριακή 17 Αυγούστου στις 14.20, με το NewsAuto να μεταδίδει όπως πάντα LIVE και αποκλειστικά τον αγώνα του DTM, αυτή τη φορά από το γερμανικό σιρκουί του Νίρμπουργκρινγκ.