Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

DTM: Μεγάλος τελικός στο Χόκενχάιμ!

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

DTM: Μεγάλος τελικός στο Χόκενχάιμ!

DTM

DTM: Μεγάλος τελικός στο Χόκενχάιμ!

DTM

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο δοκιμαστής της Mercedes F1, Pascal Wehrlein αυτό το Σαββατοκύριακο στο Χόκενχάιμ. Στον τελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς θα κριθεί το πρωτάθλημα οδηγών και ο Γερμανός οδηγός της Mercedes προηγείται με 37 βαθμούς έναντι του Edoardo Mortara της Audi ενώ απομένουν 50 να μοιραστούν. Ελπίδες έχουν και Ekstrom (-38β) και Spengler (-46β.).

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Σήμερα και  αύριο θα διεξαχθεί ο τελευταίος διπλός αγώνας της σεζόν για το DTM στη θρυλική πίστα του Χόκενχάιμ και οι διώκτες του Wehrlein ελπίζουν αυτός να έχει ένα πολύ κακό διήμερο. Ο Mortara θέλει νίκη στον έναν αγώνα και 4η θέση στον άλλο  ενώ ο Ekstrom είναι ξεκάθαρος: “Δε μπορώ να τον κερδίσω αλλά μπορεί αυτός να χάσει“.

Αν τελικά πάρει τον τίτλο ο Wehrlein θα γίνει ο νεώτερος πρωταθλητής στην ιστορία του DTM. Το σχετικό ρεκόρ κρατά από πέρυσι ο Wittmann που έγινε πρωταθλητής σε ηλικία 25 ετών.

Advertisement
Advertisement

Στον πρώτο αγώνα της σεζόν που είχε γίνει στο Χόκενχάιμ ο Wehrlein ήταν 2ος: “Είμαι αισιόδοξος. Μου αρέσει η πίστα, βρέθηκα στο βάθρο στον πρώτο αγώνα, ξέρω ότι το αυτοκίνητό μας είναι γρήγορο“.  Αν ο Wehrlein ανέβει στο βάθρο σε κάποιον από τους δυο αγώνες είναι πρωταθλητής.

Ο αγώνας σήμερα είναι προγραμματισμένος για τις 15:30 ώρα Ελλάδος ενώ ο αυριανός θα διεξαχθεί στις 17:15 ώρα Ελλάδος.