Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Ogier

Ελλάδα 23:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Ogier

ΑΓΩΝΕΣ

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Ogier

ΑΓΩΝΕΣ

Οι μέρες  και οι εβδομάδες περνούν και ακόμα ουδείς γνωρίζει αν ο Sebastien Ogier θα έχει το 2017 τιμόνι για να υπερασπιστεί τον (τέταρτο κατά σειρά) παγκόσμιο τίτλο του!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1)

Μετά την αιφνίδια αποχώρηση της Volkswagen Motorsport από το WRC, ο Γάλλος εξετάζει τις εναλλακτικές του που μάλιστα δεν είναι και λίγες. Οι Toyota και M-Sport του επέτρεψαν να κάνει δοκιμές με τα Yaris WRC και Fiesta RS WRC και αποτελούν τις δύο βασικές επιλογές του, λογικά είναι σε συζητήσεις και με τη Citroen ενώ τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί το σενάριο «σωτηρίας» του project του νέου Polo R WRC, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιδιωτική συμμετοχή. Αλλά όλα αυτά ακόμα είναι στον αέρα, όπως και το μέλλον του Ogier…

«Ακόμα δεν ξέρω αν θα λάβω μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά αν και θέλω να τρέξω. Αν και έγινα πατέρας, πράγμα που δυσκολεύει περισσότερο το να φεύγεις από το σπίτι, έχω ακόμα ενέργεια να δώσω σατο σπορ που αγαπώ. Θέλω λοιπόν να τρέξω αλλά μόνο με ένα project που έχει ενδιαφέρον και που θα με επιτρέψει να έχω ως στόχο επιτυχίες ανάλογες αυτών των τελευταίων τεσσάρων χρόνων», είπε ο Ogier.

Advertisement
Advertisement