Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Χρειάζεται περισσότερη ταχύτητα ο Rossi

Ελλάδα 15:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χρειάζεται περισσότερη ταχύτητα ο Rossi

ΑΓΩΝΕΣ

Χρειάζεται περισσότερη ταχύτητα ο Rossi

ΑΓΩΝΕΣ

Προβληματισμένος παρουσιάστηκε μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών του MotoGP της Βαλένθια ο Valentino Rossi. Ο Ιταλός είχε πτώση που όμως δεν του στοίχησε…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Βλέπετε, η ποινή που κουβαλάει από τη Μαλαισία, τον αναγκάζει να εκκινήσει τελευταίος στον αγώνα που θα κρίνει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2015. Και θα χρειαστεί μία πραγματική υπέρβαση για να μπορέσει να διατηρήσει το προβάδισμα των 7 πόντων στη βαθμολογία έναντι του teammate του στη Yamaha και poleman, Jorge Lorenzo.

«Στις κατατακτήριες είχα περιορισμένη πρόσφυση. Δεν είχα όμως και πίεση για ένα καλό αποτέλεσμα άρα δοκιμάσαμε κάποια πράγματα. Κάναμε κάποιες αλλαγές που δεν μου άρεσαν, επέστρεψα στα pit και επιστρέψαμε σε προηγούμενες ρυθμίσεις και ο τελευταίος γύρος μου δεν ήταν κακός. Δυστυχώς όμως έκανα αυτό το λάθος και είχα πτώση. Πρέπει να βρούμε περισσότερη πρόσφυση για να έχω καλύτερο ρυθμό στον αγώνα. Αν έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες, ίσως τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά, να μπορώ να κινηθώ λίγο ταχύτερα», είπε ο Rossi στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά τις κατατακτήριες.

Advertisement
Advertisement

Ποια είναι η άποψη του σπουδαίου Giacomo Agostini για τη μάχη του τίτλου και τον «πόλεμο» των Rossi/Marquez στη Μαλαισία; Δείτε περισσότερα εδώ.