Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η ART GRAND PRIX στην χώρα μας!

Ελλάδα 0:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ART GRAND PRIX στην χώρα μας!

ΑΓΩΝΕΣ

Η ART GRAND PRIX στην χώρα μας!

ΑΓΩΝΕΣ

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας  έγινε η επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα της αντιπροσωπίας καρτ ART Grand Prix.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Σε μια ξεχωριστή βραδιά έγινε η απονομή των διακριθέντων οδηγών του SKAG KART GRAND PRIX 2013. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νεοσύστατης ομάδος καρτ Speedpark Racing Team και η αντιπροσώπευση της ART Grand Prix στη χώρα μας.

Όσον αφορά στη βράβευση των οδηγών του SKAG KART GRAND PRIX 2013:
Στην κατηγορία Heavy, την απονομή πραγματοποίησε ο  Γαλάτσης Δημήτρης αντιπρόσωπος της Rotax Hellas,  3ος νικητής ήταν ο Ποταμιάνος Σπύρος, 2ος ο Μπισμπίκος Χριστόφορος & πρωταθλητής ο Φώτης Γεωργάς.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα στην κατηγορία Medium, την απονομή πραγματοποίησε o γνωστός σε όλους μας αναβάτης μοτοσυκλετών  Βασίλης Ορφανός, 3ος νικητής ήταν ο Χάρης Μωραιτίνης, 2ος  ο Ραφαήλ Πιτσής & πρωταθλητής ο Θοδωρής Καραβασόπουλος.

Τέλος στην κατηγορία Light, την απονομή πραγματοποίησε  εκπρόσωπος της εταιρείας Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε., 3η νικήτρια ήταν η Δέσποινα Πλυτά, 2ος ο Γρηγόρης Δουδούλης και πρωταθλητής ο Πολέμαρχος Σαραντίδης.

Advertisement

Επίσης βραβεύτηκαν ο μεγάλος χορηγός των αγώνων, η εταιρεία Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε., οι χορηγοί επικοινωνίας DRIVE MAGAZINE και  η ραδιοφωνική εκπομπή MEN & SPEED του ΑLPHA RADIO 98,9.

H βραδιά προχώρησε σε πιο αγωνιστικούς ρυθμούς με τον υπεύθυνο της Speedpark, Γιώργο Λαζαράκο να παρουσιάζει την νεοσύστατη αγωνιστική ομάδα καρτ Speedpark Racing Team & τους στόχους που έχει θέσει για το 2014. Η ομάδα πέρα από το βασικό προπονητικό πρόγραμμα που έχει ως βάση, θα συμμετέχει στους επίσημους ελληνικούς αγώνες καρτ & βέβαια θα στηρίξει και θα συμμετέχει στο Pick Patras 2014.

Advertisement

Όσον αφορά τώρα στην ART Grand Prix το λόγο πήρε ο Γιάννης Αντωνιάδης πολυπρωταθλητής στα καρτ και στην Formula 3 που μίλησε για την ομάδα & το εξελιγμένο προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ταυτόχρονα έγιναν τα αποκαλυπτήρια των νέων καρτ ART Grand Prix που συνοδεύονταν από μοτέρ Rotax Micro & Rotax Max.  Στόχος της αντιπροσωπίας είναι η ΑRT Grand Prix με τα άκρως ανταγωνιστικά προιόντα της και το μοναδικό καινοτόμο πρόγραμμα εύρεσης & εκπαίδευσης νέων ταλαντούχων οδηγών σύντομα να εδραιωθούν’ στις ελληνικές πίστες αγώνων καρτ με σύνθημα: «Join us in Any Race Track with Speedpark Racing team & ART Grand Prix».