Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Άλλα 2 χρόνια στη Yamaha o Lorenzo

Ελλάδα 21:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα 2 χρόνια στη Yamaha o Lorenzo

ΑΓΩΝΕΣ

Άλλα 2 χρόνια στη Yamaha o Lorenzo

ΑΓΩΝΕΣ

Πιστός στη Yamaha και τις αγωνιστικές σεζόν 2015 και 2016 θα είναι ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Jorge Lorenzo.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O κάτοχος των τίτλων του 2010 και του 2012 στην κορυφαία κατηγορία των δύο τροχών, εντάχθηκε στην εργοστασιακή ομάδα της ιαπωνικής εταιρείας το 2008, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα στην κατηγορία των 250cc.

Σε αυτά τα 7 χρόνια γνώρισε πολλές επιτυχίες με τη Yamaha, κατακτώντας εκτός από τους δύο τίτλους, 31 νίκες! Με τη νέα συμφωνία που φημολογείται πως καθυστέρησε διότι οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν στο… οικονομικό, ο 27χρονος Ισπανός θα συμπληρώσει εννέα σεζόν στην ίδια ομάδα!

Advertisement
Advertisement

Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε επιτέλους να ανακοινώσουμε αυτή τη συμφωνία. Νιώθω ανακούφιση που πλέον μπορώ να επικεντρωθώ στο υπόλοιπο του 2014, γνωρίζοντας πως η σχέση μας θα συνεχιστεί για δύο ακόμα σεζόν. Εξ αρχής ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στη Yamaha και πιστεύω πως μαζί μπορούμε να παλέψουμε για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Η φετινή σεζόν αποτελεί μεγάλη πρόκληση, μετά από το κακό ξεκίνημα που κάναμε, θα συνεχίσουμε όμως να την προσεγγίζουμε αγώνα με τον αγώνα, δίνοντας το 100% μέχρι και τη Βαλένθια. Θέλω να ευχαριστήσω τη Yamaha για τη συνεχιζόμενη πίστη της σε εμάς αλλά και τους οπαδούς της που με υποστηρίζουν“, είπε ο Lorenzo.

Με τον Valentino Rossi να έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του, η Yamaha θα διατηρήσει το γνωστό της δίδυμο.