Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Adac GT Masters: Με ελληνική συμμετοχή!

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Adac GT Masters: Με ελληνική συμμετοχή!

ΑΓΩΝΕΣ

Adac GT Masters: Με ελληνική συμμετοχή!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Αντώνης Βόσσος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Adac GT Masters με την ομάδα GW IT Racing Team Schütz με μια 911 GT3 R.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Για την ίδια ομάδα οδηγούν οι Ένκελχαρτ, Έστρ, Νάθαν, Ράγγινιερ και Λάγγεν. Μάλιστα ο τελευταίος προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά από 3 αγώνες (Oschersleben, Zandvoort, Lausitzring) έχοντας 106 βαθμούς.

Ο 49χρονος Αντώνης Βόσσος που μοιράζεται την ίδια 911 GT3 R με το Νάθαν στους αγώνες αντοχής κατάφερε στον τελευταίο αγώνα στο Lausitzring να τερματίσει 4ος στην κατηγορία των ερασιτεχνών.

Advertisement
Advertisement

Ο Βόσσος που στη χώρα μας είναι μέλος της ομάδας ART Grand Prix και προπονείται χρησιμοποιώντας ένα αγωνιστικό καρτ γνωρίζει άριστα γερμανικά όπως και τις αγωνιστικές συνθήκες στη Γερμανία.

Στον τελευταίο αγώνα  υπήρξε μια καθυστέρηση στα πιτ κατά τη διάρκεια της αλλαγής των οδηγών. Επόμενος αγώνας για τον Έλληνα οδηγό στο Red Bull Ring της Αυστρίας. Η εν λόγω πίστα επιστρέφει στο καλεντάρι της F1, φέτος με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 22/6. Ο Βόσσος θα αγωνιστεί εκεί στις 8/6 το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος.

Την προσπάθεια του Έλληνα αθλητή υποστηρίζει ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και ποτών που έχει συνδέσει το όνομά της με το motorsport στη χώρα μας.