Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Με 83 συμμετοχές η Seajets Ανάβαση Κύμης

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με 83 συμμετοχές η Seajets Ανάβαση Κύμης

ΑΓΩΝΕΣ

Με 83 συμμετοχές η Seajets Ανάβαση Κύμης

ΑΓΩΝΕΣ

Σαββατοκύριακο με αγωνιστική δράση εντός συνόρων αυτό που έρχεται καθώς στις 20-21 Μαΐου η Κύμη θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Στην 15η διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, συνολικά 83 οδηγοί θα πάρουν εκκίνηση από το λιμάνι της Κύμης. Μετά από 2.8 χιλιόμετρα και 52 στροφές, θα φτάσουν στον τερματισμό που είναι λίγο πριν την πόλη!

Πιο πολυπληθής σε αριθμό συμμετεχόντων είναι η Ομάδα Α, που διαθέτει 27 οδηγούς, ενώ οι Ομάδες Ν και Ε συγκέντρωσαν από 17 συμμετοχές έκαστη. Η Formula Saloon προσφέρει στον αγώνα επιπλέον 12 πολύ δυνατούς συνδυασμούς, οι 4 εκ των οποίων θα απασχοληθούν περισσότερο με την τέχνη της πλαγιολίσθησης, στο πλαίσιο του Drift, παρά με τον καλύτερο δυνατό χρόνο στη διαδρομή, γεγονός που ουδόλως απασχολεί τους θεατές οι οποίοι πάντοτε απολαμβάνουν το όμορφο θέαμα που προσφέρουν αυτά τα αυτοκίνητα. Τέλος, τα Ιστορικά προσέλκυσαν 10 συμμετοχές και αναμένεται να προσδώσουν τη δική τους, ξεχωριστή νότα, στην Seajets 15η Ανάβαση Κύμης.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα του διημέρου θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 20 Μαΐου όταν και έχει προγραμματιστεί να εκκινήσει το πρώτο αγωνιστικό. Όπως είναι φυσικό, η δραστηριότητα θα κορυφωθεί την Κυριακή 21 Μαΐου, καθώς την ίδια ώρα (11:30) θα ξεκινήσει το πρώτο από τα δύο αγωνιστικά σκέλη που θα κρίνουν τους νικητές σε Ομάδες και Κλάσεις.

Να τονίσουμε πως ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, μία ώρα πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλαδή στις 10:30. Να σημειωθεί πως η Seajets 15η Ανάβαση Κύμης προσμετρά, όπως συμβαίνει με κάθε αγώνα που διοργανώνεται φέτος από τη Start Line, στο εσωτερικό Έπαθλο “Start Line Cup 2017” για αθλητές του Σωματείου.

KymiSeajets2017-xartis640tall

Advertisement

Η 15η Ανάβαση Κύμης έχει ως Χορηγό Ονομασίας την εταιρεία “Seajets” η οποία έχει ευρεία παρουσία στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου, στηρίζοντας στην πράξη τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Seajets 15η Ανάβαση Κύμης – Πρόγραμμα
Διανομή Εντύπων και Αριθμών Συμμετοχής, Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 08:30-10:30 (Λιμάνι Κύμης)
Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 11:00 (Λιμάνι Κύμης)
Χρονομετρημένες Δοκιμές: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 11:30
Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 11:30
Δημοσίευση Αποτελεσμάτων: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 14:30 (Parc  Fermé)
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 15:00 (Κεντρική Πλατεία Κύμης)

Advertisement