Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Με 3 Adam συμμετέχει η Opel στο ERC Junior το 2017

Ελλάδα 18:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 3 Adam συμμετέχει η Opel στο ERC Junior το 2017

ΑΓΩΝΕΣ

Με 3 Adam συμμετέχει η Opel στο ERC Junior το 2017

ΑΓΩΝΕΣ

Με μία ομάδα τριών Αdam η Opel Rallye Junior Team θέτει ως στόχο την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου της στο FIA ERC Junior.

Advertisement
Advertisement

Τρεις νέοι οδηγοί με Opel ADAM R2 θα αντιμετωπίσουν φέτος τα μεγαλύτερα ταλέντα των ράλι στην Ευρώπη, ακολουθώντας τα χνάρια των πρωταθλητών του ERC Junior, Εmil Bergkvist (2015) και Marijan Griebel (2016). Ο Βρετανός Christopher Ingram είναι αυτός με τη μεγαλύτερη εμπειρία σε διεθνείς αγώνες. Ο 22χρονος από το Manchester υπήρξε ένας από τους σκληρότερους αντιπάλους των εργοστασιακών οδηγών της Opel στο FIA ERC Junior το 2015 πριν αλλάξει στρατόπεδο την επόμενη χρονιά. Ο Ingram, πίσω από το τιμόνι του Opel ADAM R2, μπορεί να έχασε τη μάχη για τον τίτλο του ERC Junior στο δραματικό φινάλε της περασμένης σεζόν από τον Griebel της ίδιας ομάδας, όμως κατέκτησε τον τίτλο της κατηγορίας ERC3. Ο φιλόδοξος Βρετανός έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη φέτος: την κατάκτηση του τίτλου οδηγών στο FIA ERC Junior. Όπως και στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου του 2016, ο Ingram θα έχει στο δεξί μπάκετ του ADAM R2 το συμπατριώτη του Elliott Edmondson (22 ετών, από το Milton Keynes).

Έξι αγώνες με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας υποδέχονται τους τρεις εργοστασιακούς οδηγούς της Opel και τους σκληρούς αντιπάλους τους στο ERC Junior το 2017. Στο ημερολόγιο συμπεριλαμβάνονται θεαματικά χωμάτινα ράλι στις Azores στην έναρξη της σεζόν και στη Λετονία στο φινάλε, καθώς και γρήγορα ασφάλτινα ράλι στα Κανάρια, στην Πολωνία, στην Τσεχία και στην Ιταλία. Στο πρόγραμμα των τριών οδηγών της ομάδας Opel Rallye Junior προβλέπεται και η συμμετοχή στο Γερμανικό γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA (WRC), το ADAC Rallye Deutschland, από 17 έως 20 Αυγούστου.

Advertisement
Advertisement