Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Σταδιακή αποχώρηση για τον Loeb

Ελλάδα 12:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σταδιακή αποχώρηση για τον Loeb

ΑΓΩΝΕΣ

Σταδιακή αποχώρηση για τον Loeb

ΑΓΩΝΕΣ

Περιορισμένο πρόγραμμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2013 θα έχει ο Σεμπαστιέν Λεμπ. Ο Αλσατός αποτελεί τον απόλυτο βασιλιά των ράλι, έχοντας στο ενεργητικό του και μάλιστα συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους. Χρόνια τώρα λοιπόν, ο κόσμος αναρωτιέται για τα κίνητρα του ενόψει του μέλλοντος. Ο ίδιος μας έλεγε πριν μερικούς μήνες, στο περιθώριο του Ράλι Ακρόπολις, πως θα συνεχίσει όσο το απολαμβάνει.

Advertisement
Advertisement

Φαίνεται όμως πως ίσως ήρθε η ώρα για άλλα πράγματα, έστω και σταδιακά. Ενώ λοιπόν έχει στο τσεπάκι τον ένατο τίτλο της καριέρας του, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Παρίσι και το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου πως του χρόνου δεν θα τρέξει σε όλους τους αγώνες!

Θα είναι πίσω από το τιμόνι στη πρεμιέρα του Ράλι Μόντε Κάρλο αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει σε ποιους άλλους αγώνες θα λάβει μέρος. Ίσως ο 38χρονος να θέλει να δει αν… μπορεί να πάρει τίτλο ακόμα και τρέχοντας στους μισούς αγώνες!
[nggallery id=625]
Πάντως το ρεκόρ των πρωταθλημάτων του αλλά και οι 74 νίκες που έχει στο ενεργητικό του, αποτελούν μοναδικά ρεκόρ.

Όσο για τη Citroen, τουλάχιστον για το 2013 η συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι είναι εξασφαλισμένη, πράγμα στο οποίο βοήθησε σημαντικά η χορηγία από το Άμπου Ντάμπι. Αποτέλεσμα αυτής είναι η επιστροφή στη δράση του Καλίντ Αλ Κασίμι αλλά και η πρόσληψη ενός ακόμα πληρώματος, που θα τρέχει για λογαριασμό της γαλλικής εταιρείας στα ράλι που δεν θα τρέξει ο Λεμπ.

Advertisement
Advertisement