Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ακρόπολις: Με γνώμονα την ασφάλεια

Ελλάδα 6:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ακρόπολις: Με γνώμονα την ασφάλεια

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ακρόπολις: Με γνώμονα την ασφάλεια

ΑΓΩΝΕΣ

O εθνικός μας αγώνας πλησιάζει (31 Μαΐου – 2 Ιουνίου) και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούμε τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Όχι τυχαία, το Ράλι Ακρόπολις θεωρείται ένας από τους καλύτερους αγώνες στο καλεντάρι του WRC και οι λόγοι για αυτό είναι πολλοί. Ανάμεσα τους είναι τα επίπεδα ασφαλείας που εξασφαλίζουν οι διοργανωτές, με γνώμονα την ασφάλεια τόσο των αγωνιζόμενων όσο και των θεατών.

Συμμορφωνόμαστε λοιπόν στις εντολές των κριτών που βρίσκονται στις ειδικές διαδρομές, τις προσβάσεις για τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ με τη μορφή Road Book και εδώ με τη μορφή δορυφορικών χαρτών.

Φροντίστε να εξοπλιστείτε κατάλληλα για οποιεσδήποτε συνθήκες (ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες, τσιμπήματα εντόμων, δίψα κ.ά.) και προγραμματίστε εγκαίρως το χρόνο άφιξής σας στο σημείο που θα επιλέξετε, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα ωράρια.

Advertisement
Advertisement

Ένας αγώνας σαν το Ράλι Ακρόπολις μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνος μόνο για όσους δε θα ακολουθήσουν μερικούς απλούς κανόνες. Ας μείνουμε λοιπόν ασφαλείς, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την ομαλή διεξαγωγή όλων των ειδικών διαδρομών του αγώνα!