Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η 1η ημέρα αναγνωρίσεων του Ράλι Ακρόπολις

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η 1η ημέρα αναγνωρίσεων του Ράλι Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

Η 1η ημέρα αναγνωρίσεων του Ράλι Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

Μία πρώτη γεύση από Ελλάδα, από σκληρό ελληνικό βουνό και τις ειδικές διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις πήραν τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στον εθνικό μας αγώνα. Το πρόγραμμα αναγνωρίσεων της πρώτης ημέρας για τους οδηγούς πρώτης και δεύτερης προτεραιότητας, αποτελούνταν από τρεις ειδικές διαδρομές (Άγιοι Θεόδωροι, Νέα Πίσσια, Αγία Μαρίνα). Όλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από αυτές, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως πέραν των 13 συμμετεχόντων στη κλάση WRC και των δυο οδηγών που εκπροσωπούν τη VW Motorsport στον αγώνα, στις αναγνωρίσεις συμμετέχει ακόμη ένας οδηγός της, ο νεαρός Κέβιν Άμπρινγκ.

Advertisement
Advertisement

Ας δούμε μερικές δηλώσεις:

Σεμπαστιέν Λεμπ (Citroen): «Οι Ειδικές Διαδρομές είναι σχετικά σκληρές, με πολλές πέτρες. Το έδαφος είναι στεγνό, ενώ οι πολλές πέτρες μπορούν να εμφανιστούν στο δρόμο. Θα είναι δύσκολος αγώνας για τα ελαστικά, από ότι έχω δει μέχρι στιγμής».

Μίκο Χίρβονεν (Citroen): «Οι Ειδικές Διαδρομές δείχνουν ΟΚ. Είναι σχετικά σκληρές σε κάποια σημεία, αλλά αυτό δεν αποτελεί κάτι νέο για την Ελλάδα».

Advertisement
Advertisement

Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα (Ford):  «Το χέρι μου είναι σε καλή κατάσταση. Το πρόγραμμα αποκατάστασής μου πριν από τον αγώνα ήταν πολύ σφικτό. Θα πονάει αρκετά, ειδικά αν υπάρχουν πολλοί κραδασμοί. Οι Ειδικές Διαδρομές είναι καλές».

Πέτερ Σόλμπεργκ (Ford): «Οι Ειδικές Διαδρομές είναι ωραίες. Η δεύτερη (Νέα Πίσια) είναι πολύ βραχώδης μέχρι τον τερματισμό. Αλλά γενικά οι διαδρομές είναι καλές. Ο αγώνας αναμένεται φανταστικός».

Σεμπαστιέν Οζιέ (Skoda): «Η δεύτερη ειδική διαδρομή (Αγία Μαρίνα) είναι παράξενη, αφού ο τερματισμός της είναι πολύ απότομος, αλλά την έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν, οπότε όλα καλά».