Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ενθουσιασμένος ο Πέρεζ με τη McLaren!

Ελλάδα 13:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ενθουσιασμένος ο Πέρεζ με τη McLaren!

ΑΓΩΝΕΣ

Ενθουσιασμένος ο Πέρεζ με τη McLaren!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο 23χρονος Μεξικάνος οδηγός βρέθηκε χτες για πρώτη φορά στο τιμόνι της ΜcLaren στην πίστα της Χερέθ. Είχε την ευκαιρία να συμπληρώσει 81 γύρους με την ολοκαίνουργια ΜΡ4/24 απόσταση λίγο μεγαλύτερη απ’ αυτή ενός κανονικού αγώνα F1 χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα αξιοπιστίας. Η καλύτερη του επίδοση ήταν η 7η της ημέρας και υπολείπονταν της κορυφαίας του Ρομέν Γκροζάν κατά 1.3sec.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας χτες μετά το πέρας των δοκιμών ο Πέρεζ τόνισε μεταξύ άλλων: «Σπουδαία μέρα. Από την πρώτη στιγμή ήταν προφανές πως το μονοθέσιο αυτό έχει μεγάλη δυναμική. Δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά το μονοθέσιο μας είναι καλό. Είχα κάνει πολύ δουλειά και προετοιμασία στον προσομοιωτή ώστε να παρουσιαστώ πανέτοιμος σήμερα. Αυτό περίμενα τόσο καιρό να ξεκινήσω δουλειά με τους μηχανικούς προσπαθώντας να βελτιώσω τον εαυτό μου και το μονοθέσιο. Αυτή η μέρα έφτασε και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο διαφορετικά απλά και μόνο επειδή κάθισα σ’ μια άλλη θέση ενός άλλου μονοθεσίου. Κάθομαι αλλιώς, κρατάω αλλιώς το τιμόνι, πρέπει να προσαρμοστώ από το μηδέν. Χρειάζεται ακόμη λίγη δουλειά για να νιώσω άνετα στο κόκπιτ αλλά τα πράγματα πήγαν καλύτερα απ’ ότι περίμενα σήμερα».

Ο Πέρεζ που αντικατέστησε το Χάμιλτον στη McLaren δικαιώνει όσους πόνταραν σ’ αυτόν με την εμφάνισή του την πρώτη μέρα. Σίγουρα δεν μπορεί κανείς να μην την αντιπαραβάλλει με το αρνητικό ξεκίνημα του Χάμιλτον χτες.

Κείμενο: Τάκης Πουρναράκης / Πρώτο Θέμα[nggallery id=1746]

Advertisement
Advertisement