Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δοκιμές με McLaren για Loeb

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές με McLaren για Loeb

ΑΓΩΝΕΣ

Δοκιμές με McLaren για Loeb

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Σεμπαστιέν Λεμπ ξεκίνησε τις άλλου είδους περιπέτειες! Λίγες εβδομάδες πριν το Ράλι Μόντε Κάρλο που θα είναι ο ένας εκ των τεσσάρων γύρων του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι του 2013 όπου θα λάβει μέρος, ο Αλσατός έκανε δοκιμές. Όχι όμως με το Citroen DS3 αλλά με μία McLaren MP4-12C! Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο WRC, τη νέα σεζόν κατεβάζει δική του ομάδα με συμμετοχή σε θεσμούς όπως το Porsche Cup, πρωταθλήματα πρωτοτύπων αλλά και το πρωτάθλημα GT.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο του τελευταίου, η Sebastien Loeb Racing να τρέχει με την αγωνιστική MP4-12C GT3, με το… αφεντικό της να την οδηγεί σε τεστ που έγινε στην πίστα της Ναβάρα στην Ισπανία.

«Όλα πήγαν καλά. Είχα καλή αίσθηση πίσω από το τιμόνι και το αυτοκίνητο είχε σωστή ισορροπία. Πρόκειται για μία ωραία πίστα, με γρήγορες στροφές και καθώς προετοιμαζόμαστε για το 2013, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε διάφορες ρυθμίσεις και να σημειώσουμε πρόοδο σε ότι αφορούσε στο στήσιμο του αυτοκινήτου. Ήταν μία ενδιαφέρουσα ημέρα αλλά έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε», δήλωσε ο Λεμπ.

Ο Αλσατός αναμένεται να μοιράζεται ανάμεσα στο WRC και το πρωτάθλημα GT το 2013 αλλά και σε δοκιμές ενόψει της σχεδόν σίγουρης συμμετοχής του με τη Citroen στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού το 2014.
[nggallery id=1354]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement