Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: To νέο Defender πάει… παντού!

Ελλάδα 15:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: To νέο Defender πάει… παντού!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: To νέο Defender πάει… παντού!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Land Rover αποκάλυψε πρόσφατα τη νέα γενιά του Defender, ενός πραγματικού εκτός δρόμου μονομάχου.

Advertisement
Advertisement

Και με αφορμή το λανσάρισμα του η βρετανική εταιρεία δημιούργησε μερικά επιβλητικά videos. Μετά από εκείνο της επίσης αποκάλυψής του, τώρα εστιάζει στις αρετές τους και συγκεκριμένα τις ικανότητές του.

Τη μόνιμη τετρακίνηση με το σύστημα Configureable Terrain Response (με λειτουργία Wade) και το πίσω διαφορικό Active Locking (προαιρετικό) που το κάνουν να νιώθει «εντός έδρας» ακόμα και στα πιο αφιλόξενα εδάφη, ακόμα και τα πιο εχθρικά για οχήματα περιβάλλοντα.

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έχει Twin-speed transfer box με σύστημα επιλογής τετρακίνησης ανάλογα με το έδαφος (Terrain Response). Όσο για την ανάρτηση υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις ανάλογα την έκδοση. Έτσι το 90 θα έχει αμορτισέρ / ελατήρια, το 110 Air suspension και οι κορυφαίες εκδόσεις του 110 την ανάρτηση Adaptive Dynamic.

Advertisement
Advertisement

Αυτά αλλά και τις υπόλοιπες τεχνολογικές λύσεις που του επιτρέπουν να πηγαίνει… παντού, με τη Land Rover να το έχει όντως πάει… παντού για τα γυρίσματα αυτού του πραγματικά εντυπωσιακού video 282 δευτερολέπτων, μπορείτε να τα απολαύσετε πατώντας play!