Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ψηλαφίζουμε το θηριώδες Project One

Ελλάδα 13:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ψηλαφίζουμε το θηριώδες Project One

ΝΕΑ

Video: Ψηλαφίζουμε το θηριώδες Project One

ΝΕΑ

Η 67η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, όμως μας έδωσε πολλά θέματα προς συζήτηση και μας αποκάλυψε πολλά οχήματα που θα μας απασχολούν… για χρόνια! Ένα από αυτά ήταν το Mercedes-AMG Project One!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το γεμάτο τεχνολογία από τη Formula 1 hypercar των Γερμανών, πατώντας εδώ. Μπορείτε όμως δείτε και την αναλυτική ξενάγησή μας σε αυτό το εντυπωσιακό δημιούργημα που έκλεψε την παράσταση στο σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης.

Μιλάμε για το πρώτο όχημα δρόμου που εφοδιάζεται με υβριδικό κινητήρα της Formula 1, καθώς στα σωθικά της κρύβει των 1600άρη Turbo που εφοδιάζεται τη W08 EQ Power+ του Lewis Hamilton, σε συνδυασμό με προηγμένο υβριδικό σύστημα που περιλαμβάνει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες και σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Advertisement
Advertisement

Αυτά προσφέρουν 1000 και πλέον άλογα, τελική άνω των 350 km/h και επιτάχυνση 0-100 σε λιγότερα από 6 δευτερόλεπτα! Αν βρίσκετε συναρπαστικούς αυτούς τους αριθμούς, μη νομίζετε πως το εντυπωσιακό του πράγματος περιορίζεται μόνο σε επιδόσεις – η εικόνα του Project One είναι ανάλογη!

Δείτε λοιπόν το live video που ανέβηκε στη σελίδα του NewsAuto στο facebook και στο οποίο σας παρουσιάζουμε το γερμανικό hypercar απ’ άκρη σ’ άκρη!