Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Αυτή είναι η Jaguar F-Type SVR!

Ελλάδα 19:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Αυτή είναι η Jaguar F-Type SVR!

ΝΕΑ

Video: Αυτή είναι η Jaguar F-Type SVR!

ΝΕΑ

Μετά από μια σχετική διαρροή, έφτασε η ώρα της αποκάλυψης των πρώτων στοιχείων για την ισχυρότερη εκδοχή της F-Type που θα κάνει ντεμπούτο αρχές Μαρτίου στην Γενεύη, τόσο με coupe όσο και με ανοικτό αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Στο πρώτο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Jaguar διακρίνεται το επιθετικό πακέτο που έχουν οι F-Type SVR με ανάλογο αεροδυναμικό κιτ, τις εισαγωγές αέρα στο καπό, τους πιο αγριεμένους προφυλακτήρες, τις 20άρες ζάντες με λάστιχα Pirelli P Zero, την εξάτμιση από τιτάνιο και την πίσω αυτόματα ρυθμιζόμενη πτέρυγα που αναπτύσσεται από τα περίπου 100 km/h. Ανάλογου ύφους είναι και οι αναβαθμίσεις στο εσωτερικό με αρκετό «βουρτσισμένο» αλουμίνιο και δέρμα που φτάνει μέχρι πάνω στο ταμπλό.

Επί της ουσίας, οι F-Type SVR είναι τετρακίνητες και κάτω από το καπό τους έχουν τον V8 των 5.000 cc με μηχανικό υπερσυμπιεστή (τον γνωστό «κομπρέσορα») που αποδίδει 575 PS και 71,4 kgm. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ από πλευράς επιδόσεων η τελική φτάνει τα 320 km/h (309 στο convertible), με το 0-100 να ολοκληρώνεται σε 3,7 sec!

Advertisement
Advertisement

Jaguar-F-Type_SVR_2017 640 (2)

Jaguar-F-Type_SVR_2017 640 (1)