Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: 7θέσιο SUV ετοιμάζει η Subaru

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: 7θέσιο SUV ετοιμάζει η Subaru

ΝΕΑ

Video: 7θέσιο SUV ετοιμάζει η Subaru

ΝΕΑ

Φαίνεται πως οι πολύτεκνοι έχουν περιπετειώδη ζωή στη Βόρεια Αμερική, αν κρίνουμε από την τάση των κατασκευαστών να σχεδιάζουν μεγάλα SUV με τρεις σειρές καθισμάτων. Έτσι μετά το Volkswagen Atlas που παρουσιάστηκε πρόσφατα και την αναμενόμενη BMW X7, έρχεται η σειρά της Subaru να καταθέσει τη δική της πρόταση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Στο σαλόνι του Λος Άντζελες η ιαπωνική μάρκα αποκάλυψε το πρωτότυπο VIZIV-7, ένα μεγάλο SUV με μήκος 5,2 m. Το μεταξόνιο των 3 m. εγγυάται τη δυνατότητα τοποθέτησης επτά καθισμάτων σε τρεις σειρές. Από το concept car θα προκύψει η έκδοση παραγωγής, με το λανσάρισμα να τοποθετείται χρονικά το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Αν και τα πρωτότυπα αυτοκίνητα έχουν πιο ακραία σχεδίαση από εκείνα που φθάνουν τελικά στους δρόμους, η Subaru επιχειρεί να δώσει σε ένα κατά τα άλλα οικογενειακό μοντέλο δυναμική εμφάνιση. Με φουσκωμένα φτερά, έντονες ακμές, φώτα LED σχήματος “C” μπροστά και πίσω και αρκετό χρώμιο, το VIZIV-7 δείχνει να έρχεται από το… μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Θεωρούμε σίγουρο ότι το 7θέσιο SUV της Subaru θα διατίθεται και σε υβριδική έκδοση, καθώς όλες οι μάρκες θέλουν να περιορίσουν κατανάλωση/ρύπους στα μεγάλα τους οχήματα.