Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Το νέο R8 Spyder

Ελλάδα 12:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το νέο R8 Spyder

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Το νέο R8 Spyder

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα ενδιαφέρον βίντεο παρουσίασης του νέου R8 Spyder έδωσε στη δημοσιότητα η Audi. Σε αυτό, ακτινογραφεί το νέο της εντυπωσιακό τέκνο… Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Οι Γερμανοί δεν αμελούν να τονίσουν τη τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει από τους αγώνες και συγκεκριμένα από τον 24ωρο του Μαν, η οποία περνάει σε ένα βαθμό και στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Συνοδεύεται είτε με V8 κινητήρα 4.2 λίτρων και απόδοσης 430 PS, είτε με τον V10 χωρητικότητας 5.2 λίτρων που βγάζει 525 PS! Και οι δύο επιλογές συνοδεύονται από σύστημα τετρακίνησης Quattro ενώ ο τυχερός αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ή S-Tronic διπλού συμπλέκτη και 7 σχέσεων.

Διαθέτει τροχούς 19 ιντσών, απολήξεις εξατμίσεων στις δύο άκρες του πίσω προφυλακτήρα, κινούμενη πίσω αεροτομή, εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα πέδησης, LED προβολείς εμπρός και LED φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό δεν λείπει η πολυτέλεια, με σπορ δερμάτινα καθίσματα, προηγμένο σύστημα πλοήγησης, διαδραστικές λύσεις κ.α.[nggallery id=2289]