Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Αποκάλυψη για το C4 Picasso

Ελλάδα 22:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Αποκάλυψη για το C4 Picasso

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Αποκάλυψη για το C4 Picasso

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Citroen μας εξέπληξε όταν αποφάσισε να παρουσιάσει στη Γενεύη το πρωτότυπο Technospace και όχι την έκδοση παραγωγής του νέου C4 Picasso. Και ενώ η διεθνής έκθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι Γάλλοι αιφνιδιάζουν αποκαλύπτοντας σε επίσημο video το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους. Τον Απρίλιο αναμένονται μάλιστα και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

Στο video διάρκειας 1,5 λεπτού εμφανίζονται και άλλα μοντέλα της Citroen, όπως το DS5, αλλά ίσως και μία μελλοντική έκπληξη. Γνωρίζαμε και από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που είχαμε παρουσιάσει, ότι η τελική μορφή του compact πολυμορφικού θα είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτή το πρωτότυπου Technospace. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το νέο C4 Picasso θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα πριν το τέλος του 2013, με την επταθέσια έκδοση να ακολουθεί λίγο αργότερα.

Το concept car έχει μήκος 4,43 m (πλάτος 1,83 m και ύψος 1,61 m) και προσφέρει χώρο αποσκευών με όγκο 537 lt. (έναντι 500 lt. του προηγούμενου Picasso). Ανάμεσα στις εκδόσεις θα υπάρχει και… πράσινη με εκπομπές ρύπων 98 g/km, προφανώς με κινητήρα diesel. Η γκάμα αναμένεται να περιλαμβάνει επίσης το γνωστό 1.6 turbo με τα 156 PS, ενώ ένα επίσης υπερτροφοδοτούμενο σύνολο, χωρητικότητας 1,4 lt., θα αντικαταστήσει τον ατμοσφαιρικό 1.6.[nggallery id=2081]