Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Έτοιμη η Continental GT της Vilner

Ελλάδα 20:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Έτοιμη η Continental GT της Vilner

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Έτοιμη η Continental GT της Vilner

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δύο μήνες μετά τις πρώτες ψηφιακές εικόνες και ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της δουλειάς στο εσωτερικό, ήρθε η ώρα να δούμε ακριβώς τι έκανε η Vilner με τη Continental GT. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

O οίκος βελτιώσεων από τη Βουλγαρία, συνήθως ασχολείται με αναβαθμίσεις στο… εσωτερικό. Τομέας που πάντα τα πάνε καλά και σας έχουμε ήδη δείξει ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο όπου… ξηλώνουν και φτιάχνουν από την αρχή των εσωτερικό κόσμο του μοντέλου της Bentley.

Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και τη παρθενική προσπάθεια της Vilner να αλλάξει και την εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκινήτου. Νέο Body kit από ανθρακονήματα, νέα μέρη, ανθρακονημάτινα σποιλερ εμπρός και πίσω και χρήση του ίδιου υλικού εντός των προβολέων, διαχύτης, νέες απολήξεις εξατμίσεων και ματ χρώμα γραφίτη συνθέτουν το παζλ της αισθητικής αναβάθμισης.

Αν και προτιμούμε τον όρο μετάλλαξη αφού το αν είναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο, θα το κρίνει ο καθένας μας βάσει του προσωπικού του γούστου.

Advertisement
Advertisement

Όμως η Vilner επενέβη πρώτη φορά και στις δυνατότητες ενός οχήματος, ανεβάζοντας την ισχύ του twin-turbo W12 κινητήρα χωρητικότητας 6.0 λίτρων, από τα 559 στα 660 άλογα! Παράλληλα, αυξήθηκε και η τελική ταχύτητα της Continental GT, από τα 198, στα 202 χιλιόμετρα την ώρα!
[nggallery id=2689]