Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Vanquish με το… μολύβι της Zagato

Ελλάδα 11:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Vanquish με το… μολύβι της Zagato

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Vanquish με το… μολύβι της Zagato

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το αποτέλεσμα της τελευταίας της συνεργασίας με την Zagato, το γνωστό οίκο από τη βόρεια Ιταλία, παρουσιάζει η Aston Martin στη λίμνη Κόμο. Οι λιγοστοί επισκέπτες της έκθεσης Concorso d’Eleganza Villa d’Este (21–22 Μαΐου) θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την πρωτότυπη Vanquish Zagato, που φέρει ατμοσφαιρικό V12 με 600 ίππους.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Στη σχεδίαση του εντυπωσιακού coupe συμμετείχαν τα τμήματα των δύο εταιρειών, υπό τους Marek Reichman και Andrea Zagato. Το νέο αμάξωμα είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανθρακόνημα, ενώ τα πίσω στρογγυλά φώτα αποτελούν κάτι σαν «σήμα κατατεθέν» για τις δημιουργίες της Zagato. Όσοι κοιτούν τις λεπτομέρειες, θα εντοπίσουν κοινά στοιχεία με άλλα μοντέλα της Aston Martin, όπως το supercar για πίστες Vulcan, την εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής One-77 και τo τελευταίο μοντέλο, την DB11.

Advertisement
Advertisement

Η Vanquish Zagato Concept είναι το πέμπτο αυτοκίνητο που δημιούργησαν από κοινού οι Βρετανοί της Aston Martin με τους Ιταλούς της Zagato. Η αρχή είχε γίνει το 1960 με την DB4 GT Zagato.

Ανθρακόνημα, δέρμα και χαλκός συνθέτουν ένα ονειρικό εσωτερικό. Το "Ζ" στα καθίσματα παραπέμπει στη Zagato

Ανθρακόνημα, δέρμα και χαλκός συνθέτουν ένα ονειρικό εσωτερικό. Το “Ζ” στα καθίσματα παραπέμπει στη Zagato