Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Subaru Impreza Sedan δείχνει τον δρόμο

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Subaru Impreza Sedan δείχνει τον δρόμο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Subaru Impreza Sedan δείχνει τον δρόμο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σε ρόλο πυξίδας η Subaru αποκάλυψε στο Λος Άντζελες το concept car που βλέπετε προαναγγέλλοντας την ενδιαφέρουσα όπως μπορείτε να δείτε σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει για τα μοντέλα της στα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Το πρωτότυπο Impreza Sedan δημιουργήθηκε κυρίως για να σφυγμομετρήσει τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης και ανάλογα να δρομολογηθεί ο σχεδιαστικός μπούσουλας για τα μελλοντικά Subaru. Όπως μπορείτε να δείτε το βασικό χαρακτηριστικό είναι μία πιο επιθετική μάσκα με τα «κοφτά» φωτιστικά σώματα εμπρός, ενώ η ίδια άποψη ισχύει και στο πίσω μέρος με το ανασηκωμένο ανάγλυφο της τελευταίας πόρτας να λειτουργεί και ως αεροδυναμική πτέρυγα.

Subaru-Impreza_Sedan_Concept (2)

Advertisement
Advertisement

Από το πλάι, το μήκους περίπου 4,6 m αμάξωμα δίνει την εντύπωση ενός κουπέ και με μεταξόνιο στα 2.668 mm προμηνύει μεγάλους και άνετους χώρους για τους επιβάτες. Εδώ να πούμε πως το νέο Impreza θα μπει στην παραγωγή τέλη 2016 και θα βασίζεται σε ολοκαίνουργια πλατφόρμα. Προς το παρόν είναι νωρίς και δίχως να υπάρχει κάποια downsizing ένδειξη από την Subaru, η οποία πάντως θα παρουσιάσει νέας γενιάς κινητήρες και με σύστημα προσωρινής απενεργοποίησης των κυλίνδρων.

Subaru-Impreza_Sedan_Concept (3)