Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Stock Center αλλάζει τα δεδομένα με 5ετή εγγύηση!

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Stock Center αλλάζει τα δεδομένα με 5ετή εγγύηση!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Stock Center αλλάζει τα δεδομένα με 5ετή εγγύηση!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ψάχνετε να βρείτε το επόμενο αυτοκίνητό σας; Αναζητάτε μία προσιτή αλλά κυρίως αξιόπιστη λύση στην κατηγορία των μεταχειρισμένων; Τότε η αναζήτησή σας πρέπει να ξεκινήσει από το STOCK CENTER!

Advertisement
Advertisement

Αυτό ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά ειδικά τώρα και μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021, έχετε 5 επιπλέον λόγους για να το κάνετε! Όσα είναι και τα χρόνια Εγγύησης που προσφέρει χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση το STOCK CENTER, το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.A.T.E.E.), του Ομίλου Θ. Βασιλάκη.

Όμως αυτός ο μαγικός αριθμός που συνοδεύει τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του STOCK CENTER, δεν αφορά μόνο χρονική διάρκεια αλλά και τη γραπτή 5πλή Εγγύηση της Βελμάρ στα μεταχειρισμένα οχήματα, η οποία περιλαμβάνει:

– Εγγύηση Καλής λειτουργίας

Advertisement
Advertisement

– Εγγύηση Πραγματικών Χιλιομέτρων

– Εγγύηση Ατρακάριστου οχήματος

– Εγγύηση Καλύτερης τιμής

Advertisement

– Εγγύηση Επιστροφής χρημάτων

Advertisement

Πρέπει να σημειωθεί πως όλα αυτά αφορούν οχήματα αποκλειστικά Ελληνικής Αγοράς και πως συνοδεύονται από ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με χαμηλό σταθερό επιτόκιο, που κάνουν ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, με τις προϋποθέσεις ενός καινούργιου!

Ανάμεσα στις μάρκες αυτοκινήτων που μπορείτε να επιλέξετε, σε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές τιμές, είναι οι Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, KIA, Lancia, Land Rover, Mercedes, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen και Volvo.

Πληροφορίες για το στοκ των αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα  www.stock-center.gr καθώς και στα 15 σημεία πώλησης της Βελμάρ σε Αθήνα, Κρήτη και Θεσσαλονίκη, τα οποία λειτουργούν κανονικά τηρώντας απαραιτήτως όλα τα μέτρα ασφάλειας!

Advertisement

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να εκμεταλλευτείτε τα παραπάνω ώστε να αναζητήσετε εύκολα και εγγυημένα το επόμενό σας αυτοκίνητο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Stock Center της Βελμάρ στα τηλέφωνα 210 6263500 και 210 6263555, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του STOCK CENTER όπου θα βρείτε απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα αλλά και τις επίσημες σελίδες στο Facebook και το Instagram.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το νέο σας, τετράτροχο σύντροφο, εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική προσφορά του STOCK CENTER.