Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To R8 κάνει τον… Κινέζο!

Ελλάδα 0:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To R8 κάνει τον… Κινέζο!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To R8 κάνει τον… Κινέζο!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία ειδική έκδοση του R8 για την αγορά της Κίνας παρουσίασε η Audi. Τιτλοφορούμενη ως «China Edition», αναμένεται να παραχθεί σε μόλις ογδόντα κομμάτια. Λογικά η γερμανική μάρκα δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το sold out σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο. Όσο για τις διαφοροποιήσεις της συγκεκριμένης έκδοσης, δανείζεται πολλά στοιχεία από την έκδοση GT,  όπως η πίσω αεροτομή, οι καθρέφτες από ανθρακονήματα, οι αεραγωγοί του εμπρός μέρους ενώ το εσωτερικό, μοιράζεται ανάμεσα σε δέρμα, αλκαντάρα και λεπτομέρειες από ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V10 FSI των 5.2 λίτρων, που αποδίδει 518 PS, με την επιτάχυνση 0-100 να επιτυγχάνεται σε μόλις 3.9 δευτερόλεπτα!

Αυτό που σίγουρα δεν συναντάμε σε άλλο μέρος του κόσμου, είναι η αρίθμηση των μοντέλων αφού παρότι θα είναι 80, θα ξεκινά από το #1 και θα ολοκληρώνεται στο #99. Αιτία είναι το γεγονός πως σύμφωνα με τη κινεζική παράδοση, ο αριθμό 4 θεωρείται γρουσούζικος άρα έχει αφαιρεθεί από τη σειρά αρίθμησης των R8 China Edition! O κωδικός παραγωγής, θα αναγράφεται στο λεβιέ του κιβωτίου ταχυτήτων.
[nggallery id=1317]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

louboutin pas cher
jordan pas cher
mbt outlet
cheap toms
toms outlet
toms outlet
basket louboutin
fake ray ban
toms outlet
louboutin soldes
mulberry outlet
retro jordan shoes
ray ban outlet
Mulberry UK
ray ban outlet
fake ray ban
michael kors bags
basket jordan femme
mulberry outlet
toms outlet