Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Nissan Juke με τους 600 ίππους!

Ελλάδα 7:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Nissan Juke με τους 600 ίππους!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Nissan Juke με τους 600 ίππους!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η νέα παραλλαγή του κορυφαίου Juke, η οποία κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ. Το Juke-R 2.0 βασίζεται στην ανανεωμένη έκδοση του crossover της Nissan, φέρει όμως «εξωφρενικό» ανθρακονημάτινο body kit, κινητήρα από το GT-R Nismo, και βέβαια επεμβάσεις σε αναρτήσεις, φρένα κλπ. Η τιμή του δεν ανακοινώθηκε, δεν ξεχνάμε όμως ότι το προηγούμενο κατασκευάστηκε σε μόλις 21 κομμάτια, προς 500.000 ευρώ το ένα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Κινητήρας του Juke-R 2.0 είναι ο γνωστός 3.8 V6 του GT-R, που μετά τις επεμβάσεις της Nismo φθάνει σε ισχύ τα 600 PS και σε ροπή τα 66,5 kgm. Η Nissan δεν ανακοίνωσε επιδόσεις για το supercar-crossover, κάτι που αναμένεται να κάνει εντός του καλοκαιριού, καθώς θα πλησιάζουμε στην παραγωγή του.

Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, επανασχεδιάστηκαν οι προφυλακτήρες (ο εμπρός φέρει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα), όλα τα σπόιλερ, τα φωτιστικά σώματα, το καπό, ενώ φέρει και νέους τροχούς από το GT-R. Δεν υπάρχουν αλλαγές στην καμπίνα των επιβατών, ενώ το μοναδικό χρώμα είναι – όπως και πριν – το μαύρο ματ.

Advertisement
Advertisement

Το Juke-R 2.0 θα οδηγήσει το ερχόμενο τριήμερο (26-28 Ιουνίου) στο Γκούντγουντ ο 23χρονος Βρετανός Jann Mardenborough, ο οποίος συμμετείχε με τη Nissan Nismo και στον πρόσφατο 24ωρο αγώνα του Μαν.