Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To νέο Espace με κινητήρες 1.6 και 5 ή 7 θέσεις

Ελλάδα 9:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Espace με κινητήρες 1.6 και 5 ή 7 θέσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To νέο Espace με κινητήρες 1.6 και 5 ή 7 θέσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το μεγάλο πολυμορφικό της Renault μεταμορφώνεται, όχι μόνο σχεδιαστικά αλλά και ως αμάξωμα, αφού αποκτά την μορφή και τις χάρες ενός crossover. Διατηρεί όμως την πρακτικότητα, με δυνατότητα επιλογής 5θέσιου ή 7θέσιου εσωτερικού. Βασίζεται στο πρωτότυπο Initiale Paris και προσφέρει πολυτελές εσωτερικό, με την κάθετη οθόνη αφής να δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι εξωτερικές διαστάσεις δεν αλλάζουν, ανεξάρτητα από τον αριθμό των καθισμάτων. Το μήκος του νέου Renault Espace είναι 4,85 m, το πλάτος 1,87 m και το ύψος 1,68 m. Το μεταξόνιο (2,88 m) είναι ελαφρά μεγαλύτερο από αυτό το απερχόμενου Grand Espace. Το νέο μοντέλο των Γάλλων κάνει χρήση της πλατφόρμας μεταβλητής αρχιτεκτονικής CMF και είναι κατά 250 kg ελαφρύτερο από το 7θέσιο μοντέλο που αντικαθιστά. Η εξοικονόμηση βάρους έχει επιτευχθεί από το αμάξωμα, το πλαίσιο, τον κινητήρα-κιβώτιο και τον εξοπλισμό.

Η Renault προσφέρει το Espace με τρεις κινητήρες, όλοι κυβισμού 1.600 cc. Πρόκειται για τον ENERGY TCe βενζίνης απόδοσης 200 PS (με αυτόματο κιβώτιο EDC) και τους diesel ENERGY dCi με 130 και 160 PS. Ο πρώτος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και ο δεύτερος με το EDC διπλού συμπλέκτη.