Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο «αγροτικό» της Honda στο Ντιτρόιτ

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο «αγροτικό» της Honda στο Ντιτρόιτ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο «αγροτικό» της Honda στο Ντιτρόιτ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανάμεσα στα μεγάλα crossover, στα πρωτότυπα ηλεκτροϋβριδικά και στα μεγάλα MPV, όπως πάντα ένα μεγάλο pick-up – όπως το Honda Ridgeline – έχει ειδικό βάρος για μία αγορά όπου τέτοιου είδους αυτοκίνητα είναι ταυτισμένα με την έννοια των οχημάτων ελευθέρου χρόνου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Το νέο Ridgeline κάνει το ντεμπούτο του στην αμερικανική αγορά και συγκεκριμένα στο Ντιτρόιτ, αυτή την φορά με πιο συμβατική καρότσα και μεγαλύτερη πρακτικότητα. Το ενδιαφέρον είναι πως το Ridgeline είναι ακόμη φαρδύτερο και μακρύτερο φτάνοντας τα 5,3 μέτρα (πραγματικό θηρίο για τα δικά μας δεδομένα) με μέγιστο ωφέλιμο στα 725 kg και ειδική επένδυση στο εσωτερικό της καρότσας που προφυλάσσει από τις γρατζουνιές. Ενδιαφέρον έχει πως η πόρτα της καρότσας ανοίγει και προς τα κάτω (όπως σε ένα συνηθισμένο αγροτικό), αλλά και ως προς τον οριζόντιο άξονα (όπως στα παλαιότερα Cherokee).

Την κίνηση του νέου Ridgeline αναλαμβάνει αποκλειστικά ένας V6 βενζινοκινητήρας των 3.500 cc που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ πέρα από την τετρακίνητη εκδοχή (με τα προγράμματα Normal, Sand, Snow και Mud), υπάρχει και η βασική δικίνητη. Όπως θα περίμενε κανείς, το pick-up της Honda δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από ένα σύγχρονο SUV και προσφέρει μεταξύ άλλων συστήματα ασφάλειας (προειδοποίηση και αποτροπή πιθανής σύγκρουσης, αυτόνομη πέδηση, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας κ.α.), κάμερα οπισθοπορείας, υποδοχή AC ισχύος 400W, σούπερ ηχοσύστημα συνολικής απόδοσης 540 Watts κ.α.

Advertisement
Advertisement

2017-Honda-Ridgeline-14

2017-Honda-Ridgeline-11

2017-Honda-Ridgeline-18