Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Juke του Batman!

Ελλάδα 16:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Juke του Batman!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Juke του Batman!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία σπέσιαλ έκδοση του Juke δημιούργησε η Nissan για να γιορτάσει τη συνεργασία της με τη Warner Bros. Με αφορμή τη κυκλοφορία της πρόσφατης κινηματογραφικής παραγωγής με ήρωα τον Batman σε DVD, οι Ιάπωνες δημιούργησαν το «The Dark Knight Rises Juke Nismo»! Πρόκειται για ένα… jukemobile που δεν πρόκειται να βγει στη παραγωγή. Υπάρχει μόνο ένα κι αυτό δεν είναι προς πώληση – αντίθετα αποτελεί το μεγάλο έπαθλο ενός διαγωνισμού που ονομάζεται «Builttotherill» και τρέχει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. [nggallery id=1432] Ο… σκοτεινός ιππότης της Nissan έχει μαύρο ματ χρώμα (τι άλλο θα μπορούσε να έχει), κόκκινη ρίγα που θυμίζει το Batmobile του ’66, ειδικού σχεδιασμού κεραία που θυμίζει πτερύγιο καρχαρία, μαύρες ζάντες 18 ιντσών και φυσικά… το σήμα του υπέρ-ήρωα να κοσμεί πολλά σημεία του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Κι επειδή το όχημα του Batman πρέπει να φαίνεται από μακριά ότι είναι το όχημα του Batman, κάτω από τους καθρέφτες υπάρχουν μικροί προβολείς που αντανακλούν το διάσημο λογότυπο στο έδαφος – πράγμα που συμβαίνει και με τους πρόσθιους προβολείς!

Όσο για τις δυνατότητες του «The Dark Knight Rises Juke Nismo», δεν διαφέρουν εκείνων του Nismo που θα είναι διαθέσιμο προς πώληση φέτος. Κάτω από το καπό κρύβει δηλαδή τον υπέρ-τροφοδοτούμενο 1600άρη κινητήρα που αποδίδει 200 PS.
[nggallery id=1431]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)