Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Fiesta τώρα και με 140 PS από τον 1.0 EcoBoost

Ελλάδα 2:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Fiesta τώρα και με 140 PS από τον 1.0 EcoBoost

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Fiesta τώρα και με 140 PS από τον 1.0 EcoBoost

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Ford παρουσιάζει τον πιο ισχυρό κινητήρα 1 lt, σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής. Ο μικρός EcoBoost αποδίδει 140 PS στα Fiesta Red και Black Edition. Έτσι γεφυρώνεται το χάσμα ανάμεσα στην έκδοση με τα 125 PS και στο Fiesta ST με τα 182 PS.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η μέγιστη ροπή είναι 18,3 kgm στις 1.400 rpm. Το Fiesta 140 PS χρειάζεται 9 sec. για το 0-100 km/h και επιταχύνει έως τα 201 km/h. Και όλα αυτά, ενώ η κατανάλωση σε μεικτό κύκλο είναι 4,5 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων 104 g/km. Oι πωλήσεις των νέων εκδόσεων του Fiesta θα αρχίσουν τους επόμενους μήνες. Eπεμβάσεις έχουν γίνει στην ανάρτηση, στο 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και στο σύστημα διεύθυνσης, με γνώμονα τη sport οδήγηση και τις επιδόσεις.

Τα τρίθυρα μοντέλα ξεχωρίζουν από το πλαίσιo στους αεραγωγούς, το σπόιλερ του εμπρός προφυλακτήρα, τα καλύμματα καθρεπτών με χρωματική αντίθεση, τις ζάντες αλουμινίου Panther Black 16 ιντσών (προαιρετικά 17 ιντσών). Το κιτ αμαξώματος περιλαμβάνει εμπρός και πίσω sport προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές και πίσω αεροτομή οροφής, ενώ έχει επιλεγεί χρωματική αντίθεση της οροφής και των δύο μοντέλων. 

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα διαθέτουν κεντρική κονσόλα και λαβές θυρών σε gloss black, μαύρο δερμάτινο sport τιμόνι και κάλυμμα επιλογέα ταχυτήτων με κόκκινη ραφή. Μαύρα πατάκια με κόκκινη ραφή και ανθρακί μαύρα σπορ καθίσματα σε υλικό Ultimate με αντίθετη κόκκινη ραφή και εξωτερικές επιφάνειες.