Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το C4 Cactus πιο διασκεδαστικό και ικανό εκτός δρόμου

Ελλάδα 0:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το C4 Cactus πιο διασκεδαστικό και ικανό εκτός δρόμου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το C4 Cactus πιο διασκεδαστικό και ικανό εκτός δρόμου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία νέα έκδοση του προσιτού της crossover θα παρουσιάσει στη Γενεύη η Citroen. Το C4 Cactus Rip Curl Special Edition αποτελεί προϊόν συνεργασίας της γαλλικής μάρκας και την γνωστή εταιρεία εξοπλισμού για surf. Οι πωλήσεις του θα αρχίσουν μέσα στην άνοιξη, προφανώς από τη Γαλλία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το συγκεκριμένο C4 Cactus αποκτά έναν ακόμη πιο περιπετειώδη χαρακτήρα, λόγω της εμφάνισής του αλλά και της παρουσίας του Grip Control, του συστήματος πρόσφυσης που συναντάμε σε μοντέλα όπως το Berlingo και το Jumper. Το C4 Cactus Rip Curl θα μπορεί να συνδυαστεί με τον 1.2 βενζίνης PureTech 110 PS και τον 1.6 BlueHDi 100 PS, ενώ στον εξοπλισμό του θα περιλαμβάνονται ελαστικά Mud & Snow (διαστάσεων 205/50 R17).

Μέσω ενός διακόπτη στη βάση της κεντρικής κονσόλας, ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 5 θέσεις λειτουργίας: STANDARD (για φυσιολογικές συνθήκες και αυτόματη επιλογή), SAND (για αμμώδεις επιφάνειες), OFF-ROAD (για οδήγηση σε λάσπη, βρεγμένο γρασίδι κ.α.), SNOW (για χιόνι και πάγο) και ESP OFF.

Advertisement
Advertisement

Οπτικά το C4 Cactus Rip Curl ξεχωρίζει από τα λευκά καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες, τις λευκές ράγες οροφής, τις προστατευτικές ποδιές, τις λεπτομέρειες στα εμπρός φτερά και τις πίσω κολώνες. Στην καμπίνα των επιβατών το πορτοκαλί δημιουργεί όμορφη αντίθεση με το χρώμα των επενδύσεων. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πλοήγησης, cruise control κ.α.