Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Θα δούμε κάποτε πολυτελές sedan από την Qoros; (vid)

Ελλάδα 22:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα δούμε κάποτε πολυτελές sedan από την Qoros; (vid)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Θα δούμε κάποτε πολυτελές sedan από την Qoros; (vid)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έχει θέσει πιο στέρεες βάσεις από οποιονδήποτε άλλον κατασκευαστή αυτοκινήτων στην Κίνα. Τα πρώτα της μοντέλα παραγωγής – Qoros 3 Sedan και Hatch – έχουν απτή ποιότητα κατασκευής και βρίσκονται κοντά στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Μέσα στα επόμενα 5-6 χρόνια η Qoros θα επιχειρήσει να… ανέβει επίπεδο, παρουσιάζοντας και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

To Qoros 9 Sedan Concept αποτελεί δημιουργία ενός 29χρονου μαθητευόμενου σχεδιαστή από τη Νότια Κορέα, του Jihoon Seo. Επί πέντε μήνες εκπαιδεύτηκε στην Qoros, δίπλα στους έμπειρους σχεδιαστές της εταιρείας. Η αποστολή που του ανέθεσαν ήταν να σχεδιάσει τη μελλοντική ναυαρχίδα της μάρκας, ένα μεγάλο sedan για το έτος 2020, το οποίο θα απευθύνεται σε ανθρώπους ηλικίας 40-50 ετών, που ζουν και εργάζονται σε σύγχρονες μεγαλουπόλεις.

Το αποτέλεσμα φαίνεται στις φωτογραφίες: ένα μυώδες sedan, με coupe προφίλ, μεγάλους τροχούς 19 ιντσών και μικρές γυάλινες επιφάνειες. «Το να βρίσκουμε τα καλύτερα ταλέντα στο χώρο, είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την εταιρεία μας. Ο Jihoon Seo είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και ήταν χαρά μας να τον βοηθήσουμε στα πρώτα βήματα της καριέρας του», δήλωσε ο Διευθυντής Σχεδίασης στην Qoros, ο Γερμανός Gert Volker Hildebrand, με σημαντική προϋπηρεσία σε ΜΙΝΙ, Mitsubishi, Seat κ.α. Το Qoros 9 Sedan Concept παρουσιάστηκε υπό κλίμακα 1:4.5 σε έκθεση σχεδίασης που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν, η Qoros διαθέτει το 3 Sedan στην Κίνα και τη Σλοβακία από τα τέλη του 2013, ενώ θα ακολουθήσει εντός του 2014 το 3 Hatch. Για να διαβάσετε τις αποκλειστικές πληροφορίες του NewsAuto.gr σχετικά με το μελλοντικό crossover της Qoros κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.