Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα Mondeo Vignale στα υπερσύγχρονα FordStores!

Ελλάδα 0:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα Mondeo Vignale στα υπερσύγχρονα FordStores!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα Mondeo Vignale στα υπερσύγχρονα FordStores!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανάμεσα στα 200 FordStores που εγκαινιάζονται αυτές τις μέρες σε όλη την Ευρώπη, Ford Motor Hellas ανακοίνωσε και την έναρξη λειτουργίας του 1ου στην Ελλάδα, δίνοντας μας παράλληλα την ευκαιρία να έχουμε μία πρώτη επαφή με τα νέα Mondeo Vignale.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Ο Alfredo Vignale ήταν ένας από τους πρώτους καροσερίστες που προέβλεψε ένα αυτοκίνητο με προοπτική εξατομίκευσης και αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία. Ο Vignale μαθήτευσε δίπλα στον κορυφαίο Pininfarina, πριν δημιουργήσει τα δικά του θρυλικά σχέδια για Ιταλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές κατασκευής από την αεροπορική βιομηχανία. Από το 1948 μέχρι το 1969, η Vignale Carrozzeria, κοντά στο Τορίνο, είχε καταφέρει να προσελκύσει πελάτες από όλο τον κόσμο και να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση για την εποχή εκείνη.

Ford Vignale (4)

Advertisement
Advertisement

Σήμερα, το νέο Mondeo είναι το πρώτο της νέας σειράς μοντέλων Ford Vignale τα οποία προσφέρουν ένα υπέρπλήρες πακέτο εξοπλισμού με όλες τις ανέσεις και τα κομφόρ που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Παράλληλα, υπάρχει μία ευρεία γκάμα εξατομίκευσης μέσα από διάφορους συνδυασμούς και παροχές υπηρεσιών, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως τα μοντέλα Vignale περνούν από 100 πρόσθετους ελέγχους ποιότητας που διεξάγονται στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Ford Vignale (3)

Ο κ. Νίκος Νοταράς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στη Ford Motor Ελλάς, στην διάρκεια της παρουσίασης στο FordStore (Λεωφ. Βουλιαγμένης 574)

Ενδεικτικό του Mondeo Vignale είναι ο premium εξοπλισμός που περιλαμβάνει εξεζητημένα χαρακτηριστικά όπως το αψεγάδιαστο φινίρισμα των υλικών, το γυάλισμα της βαφής στο χέρι για δύο ώρες, προσεγμένες λεπτομέρειες σε κάθε κάθισμα και στην ραφή των 40 δερμάτινων κομματιών (κομμένων με λέιζερ), τα ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα που κάνουν μέχρι και μασάζ (Active Motion) κ.α. Εξωτερικά, τα Mondeo Vignale ξεχωρίζουν – μεταξύ άλλων- από τα τονισμένα ματ μεταλλικά σημεία με επένδυση χρωμίου/αλουμινίου, την ελκυστική μάσκα, τις διπλές χρωμιωμένες απολήξεις στο πίσω μέρος και, τις ειδικής σχεδίασης 18άρες ζάντες (προαιρετικές οι 19άρες).

Ford Vignale (1)

Advertisement

Μακροσκελής είναι και η λίστα με τα ηλεκτρονικά συστήματα, συμπεριλαμβάνοντας την πλατφόρμα πολυμέσων SYNC2, το ενεργό σύστημα στάθμευσης, το σύστημα αυτόνομης πέδησης (Active City Stop), την ανίχνευση πεζών (Pedestrian Detection), την έξυπνη τετρακίνηση (Intelligent All-Wheel Drive) κ.α. Επίσης, το Mondeo είναι το μοντέλο της Ford στην Ευρώπη με σύστημα ηχοακύρωσης (το Active Noise Cancellation που εξαλείφει τον θόρυβο από τον κινητήρα και βελτιώνει το περιβάλλον της καμπίνας), με βελτιωμένη ηχομόνωση και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων integral link (η εν λόγω διάταξη εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση για τους πίσω επιβάτες).

Ford Vignale (5)

Από τον… αντρικό πληθυσμό, ξεχωρίζει (στο μέσο της φωτογραφίας) η κα. Χρύσα Αγρογιάννη, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας στην Ford Motor Ελλάς

Τα Mondeo Vignale είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του πρώτου Ford Store (ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ – Αττική, Λεωφ. Βουλιαγμένης 574), στην έκδοση με τον εξαιρετικό bi-turbo ντίζελ 2.0 TDCi (180 PS ή 204 PS), στρην βενζινοκίνητη 2.0 Ecoboost (240 PS), ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η Hybrid (177 PS και κιβώτιο CVT). Οι τιμές πώλησης για τις δίλιτρες εκδόσεις Mondeo Vignale ξεκινούν από 43.035€, εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο με όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού, καθώς και πληροφορίες για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordCredit.

Advertisement

Ford-Mondeo-Vignale-Concept-interior

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πελάτες Vignale απολαμβάνουν επίσης εξατομικευμένη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους για όλο το διάστημα ιδιοκτησίας, με την υποστήριξη ενός συμβούλου Ford Vignale και 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη από το κέντρο Vignale One Call. Οι σύμβουλοι Ford Vignale θα βοηθούν τους πελάτες να διαμορφώσουν τα οχήματά της, προβάλλοντας πληροφορίες σε ειδικά σχεδιασμένο διαδραστικό τραπέζι και ταμπλέτες. Ανάμεσα στις ειδικές υπηρεσίες θα είναι η παραλαβή και παράδοση οχήματος για service (από το σπίτι ή το γραφείο σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον  ιδιοκτήτη). Τα οχήματα Ford Vignale θα απολαμβάνουν πάντα μέγιστη φροντίδα και θα παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους μετά από ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης. Ανάμεσα στις αποκλειστικές υπηρεσίες Vignale, είναι η νέα εφαρμογή για smartphone Vignale Service που υποστηρίζει τους πελάτες με υπηρεσίες μέσω GPS όπως Vignale Park Me, που τους επιτρέπει να καταγράφουν την ακριβή τοποθεσία και το χρόνο που παρήλθε από το παρκάρισμα. Χρησιμοποιώντας online δεδομένα χαρτών, η εφαρμογή βοηθά τους οδηγούς να εντοπίζουν πρατήρια καυσίμου, και παρέχει άμεση σύνδεση με υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης ή το Vignale One Call.