Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Suzuki e-Survivor Concept: Και ηλεκτρικό και off road!

Ελλάδα 17:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki e-Survivor Concept: Και ηλεκτρικό και off road!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Suzuki e-Survivor Concept: Και ηλεκτρικό και off road!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έναν… επιζώντα για μελλοντικές εκτός δρόμου εξορμήσεις παρουσιάζει η Suzuki στην επικείμενη 45η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 27 Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο λόγος για το e-Survivor Concept, ένα ηλεκτρικό όχημα που θυμίζει buggy και θα μπορούσε να αποτελεί μία μετενσάρκωση του Jimny. Άλλωστε κοιτώντας το «κατάματα» δεν μπορεί παρά να βλέπει σε αυτές τις γρίλιες των διαχρονικό «σαμουράι»  της μάρκας.

Ωστόσο οι ομοιότητες αρχίζουν και… τελειώνουν κάπου εκεί. Το ιδιαίτερου σχεδιασμού όχημα έχει γυάλινη επιφάνεια εκεί που υπάρχουν κανονικά οι θύρες, δεν έχει οροφή, η ερμηνεία αυτού που συνήθως αποκαλείται… προφυλακτήρας, είναι τουλάχιστον ιδιαίτερη ενώ οι τροχοί φαντάζουν σε μεγάλη απόσταση από το σασί, εξασφαλίζοντας αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκεί που δεν υπάρχει δρόμος.

Advertisement
Advertisement

Όπως μαρτυρά το όνομά του αλλά και το γαλάζιο στους τροχούς, έχουμε να κάνουμε με όχημα ηλεκτρικής τεχνολογίας, συγκεκριμένα με έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε τροχό.

Το εσωτερικό είναι εξίσου φουτουριστικό, με μεγάλο τιμόνι που φέρει οθόνη με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις, ακροβολισμένες οθόνες με θέα προς τα πίσω (αντί καθρεφτών), γυάλινη επιφάνεια που διατρέψει την κεντρική κονσόλα και παρέχει στοιχεία πλοήγησης αλλά και μία επιπλέον «σφαίρα» που θα παρέχει επιπλέον πληροφορίες. Κοινώς, αν αυτό είναι το όχημα του μέλλοντος, το εσωτερικό έχει φτάσει ακόμα πιο μακριά.

Suzuki-e-Survivor-Concept-b640tall