Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην Ελλάδα τον Ιανουάριο το νέο Kia Rio

Ελλάδα 5:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα τον Ιανουάριο το νέο Kia Rio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην Ελλάδα τον Ιανουάριο το νέο Kia Rio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της διεθνώς ανανεώνει η Kia και το παρουσιάζει στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού. Ο λόγος για το Rio, το σουπερμίνι που θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2015. Οι πληροφορίες του NewsAuto.gr αναφέρουν ότι η έλευσή του στη χώρα μας προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Rio κατασκευάζεται στην Κορέα και η εκεί σχεδιαστική ομάδα – υπό την εποπτεία του επικεφαλής σχεδιαστή και Προέδρου της μάρκας, Peter Schreyer – ανέλαβε να το φρεσκάρει ώστε να ριχτεί και πάλι στη… μάχη του B segment. Επεμβάσεις έγιναν στη μάσκα, τους προφυλακτήρες και τους προβολείς ομίχλης, ενώ νέες ζάντες αλουμινίου (σε 15, 16 και 17 ίντσες) και δύο νέα χρώματα αμαξώματος θα προσφέρουν επιπλέον συνδυασμούς.

Πιο σύγχρονη και η εικόνα στην καμπίνα των επιβατών, με χρώμιο περιμετρικά των αεραγωγών και μαύρο πλαίσιο γύρω από την οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στην κεντρική κονσόλα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται ψηφιακό ραδιόφωνο και σύστημα πλοήγησης νέας γενιάς με οθόνη αφής 7 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τέσσερα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, ισχύος από 75 έως 109 PS. Τα διαθέσιμα κιβώτια ταχυτήτων είναι το μηχανικών 6 σχέσεων και το αυτόματο με 4 σχέσεις. Όλοι οι κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν με start/stop δεύτερης γενιάς. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σε λίγες μέρες στο Παρίσι και θα τις μάθετε από το No1 site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα, το www.NewsAuto.gr!